To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Star Techniczne - [MSS 1.6] Fotel kierowcy-tapicerka.

Paweł W. - 31-10-2015, 16:46
Temat postu: [MSS 1.6] Fotel kierowcy-tapicerka.
Witam Kolegów,
Ostatnio pakując się do swojego "SPACKA" zauważyłem że na oparciu fotela rozerwała mi się tapicerka. Czy któryś z kolegów zna jakiegoś "n o r m a l n e g o" tapicera z okolic Warszawy i okolic, czy może wiecie, Drodzy Mitsumaniacy, gdzie mogę kupić tapicerkę do SPORTA z 2002 r.
Nie chcę fotela wymieniać, ponieważ jest on podgrzewany a poza tym ma poduszkę powietrzną w oparciu a boję się problemów z instalacją elektryczną.

Z góry dziękuję za pomoc.
Zyczę Kolegom dłuuugiej(nie powolnej broń Boże:), bezawaryjnej, bezpiecznej jazdy :mrgreen: .

Najserdeczniej Pozdrawiam
Paweł

[ Dodano: 10-04-2016, 21:08 ]
Koledzy,
Na wszelki wypadek podaję namiary na tapicera.
Znajduje się on we Warszawie, na Targówku, przy ul.Kanałowej, tel.22 678 82 32.
Moim zdaniem ceny ma przyzwoite, za naprawę poszycia fotela, wymianę/naprawę stelażu zazyczyl ok.150zł.
Pozdrawiam
Paweł

[ Dodano: 30-04-2016, 10:30 ]
Witam Ponownie,
Koledzy, piszę aby nikt tak jak ja nie borykal się z poszukiwaniem pomocy w związku ze zniszczonym fotelem, zniszczoną tapicerka i tym podobnymi problemami.
W swoim MSS-ie miałem, jak okazało się, nie tylko podarta tapixcerke ale także zapadnieta i zniszczoną konstrukcje fotela.
Mój problem polegał na tym że nie mogłem żywcem przeszczepic fotela bo mam limitowana wersje i jeden fotel byłby inny.
Ul.Kanałowa na Targówku, tapicer wymienił gąbki, pozszywal tapicerke, przełożył z drugiego fotela metalową konstrukcje i SUPER.

POZDRAWIAM
Paweł