To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Car Audio - Jakie głośniki tylne wybrać do galanta

Chlebek - 05-11-2015, 15:17
Temat postu: Jakie głośniki tylne wybrać do galanta
Witam, mam taki dylemat u siebie w galu, z przodu mam zmienione głośniki na inne no i niestety tył nie wyrabia i przy głośniejszym słuchaniu muzyki już słyszę, że tył nie daje rady. Macie może jakieś sprawdzone głośniki, które dadzą radę, wejdą bez problemu i nie będą kosztować jakoś specjalnie dużo? Nie ukrywam, że chciałbym się zmieścić w okolicy 200zł. Dodam, że zależy mi tylko na głośnikach z tyłu, a wyznawcą skrzyni basowych nie jestem, bo lubię słuchać czystej muzyki, a nie tylko basu. Dodam, że jest to sedan z 1997 roku, bo nie wiem, czy są takie same głośniki jak w kombi, czy może inne.
dexter1992 - 08-11-2015, 10:32

Z tyłu raczej nikt nie instaluje głośników to bardziej przeszkadza pasażerom. Jak to gdzieś zostało opisane, idziesz na koncert stoisz do sceny tyłem czy przodem ? Lepiej wrzuć dobry zestaw na przód odseparowany do tego sub, i będzie git.
Chlebek - 08-11-2015, 14:29

Zależy mi bardziej na jakości dźwięku przestrzennego, a z przodu głośniki są zmienione i dają radę, ale jak słyszę tył, że już nie wyrabia, to nawet nie mogę głośniej posłuchać muzyki. A żadnych subwooferów i skrzyni nie chce montować póki co, bo nie chce słuchać basu, ale muzyki.
dexter1992 - 08-11-2015, 16:22

Zawsze można pokusić się o zabudowę ale jeśli ma to grać pod samym radiem to może Phonocar ? Albo jakieś współosiowe Magnat ?