To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Sylwester w Warszawie

Kaucz - 08-11-2015, 23:09
Temat postu: Sylwester w Warszawie
Drodzy Państwo Miskomaniacy. Tak wyszło, że w tym roku Sylwester i Nowy Rok spędzam w stolicy u znajomych. Szukam info odnośnie tego czy COKOLWIEK będzie działo się przy PKiN. Znajomi mieszkają dwie ulice dalej i w sumie jeżeli coś tam się dzieje to pewno się przejdziemy właśnie tam, bo na Narodowy chyba zabraknie nam "sił" :P . Niestety google słabo pomagają - ciągle przebijam się przez oferty hoteli itp :/

2. Będę potrzebował postawić w jakimś bezpiecznym miejscu samochód na 2-3 dni. Jaki parking polecacie o przystępnej cenie? Może być 3-4 przystanki metra oddalony, ale im bliżej tym lepiej ;)

Dario1986 - 10-11-2015, 08:59

Kaucz napisał/a:
COKOLWIEK będzie działo się przy PKiN.

Dawno nie byłem na sylwestrze w centrum, ale jeżeli już coś się kiedyś działo to było przy Placu Konstytucji, a ostatnie 2 lata to jest organizacja na błoniach Narodowego i podejrzewam że w Centrum niewiele może się dziać, ale ludzików raczej będzie sporo, w końcu dookoła jest mnóstwo knajp, knajpeczek, barów w których ludzie spędzają sylwestra i raczej będą wychodzić na świeże powietrze :)
Na Narodowy możecie podjechać Metrem ze stacji Świętokrzyska, także będziecie mieć z 5-10 minut na piechotę i z 5 minut jazdy.
Co do parkowania auta w centrum to nie podpowiem, ja swój samochód na ten czas tez chowam na parkingu strzeżonym tyle że na Pradze Płd, płacę za 2-3 dni ok 20-30 pln, dokładnie nie pamiętam.
Możesz zawsze go schować pod Mariottem, ale tam pewnie z 8-10pln za godzinę, lub Złote Tarasy- 50 pln doba jeżeli dobrze pamiętam- akurat w centrum to tanio nie jest... chyba że jakieś centrum handlowe z parkingiem darmowym 24h... z tej opcji skorzystam w tym roku :)

[ Dodano: 12-11-2015, 14:52 ]
Kaucz, http://tvnwarszawa.tvn24....onu,185374.html

Kaucz - 14-11-2015, 17:35

Ten to wiem, ale jak pisałem, pytam się o PKiN. Nie chce mi sie na stadion