To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Oficjalne podziękowanie.

piotru¶ - 26-02-2007, 21:43
Temat postu: Oficjalne podziękowanie.
Witam wszystkich :p miło¶ników mitsubishi .chciałbym serdecznie podziekować komu ?.................wiadomo .... Matejko dziękiiiiiiiiiiiiii....... :lol: :partyman: :wav: osobie która nawet osobiscie mnie nie znała a i nie miał z tego żadnej koży¶ci wrecz przeciwnie co¶ tam ryzykował .Konkretnie chodzi o pomoc :help: na MKP . Dzieki niemu -znów powrócilem . Jedno pytanie czy wiadomo¶ć wysłana na forum MM przezemnie do administratora MKP w sprawie kłopotów z rejestracj± na nowym forum mogła nie dotrzeć ....?.. przecież to forum działa super i nie ma kłopotów wysyłaj±c do innych PW. w każdym razie chodzi mi o PODZIEKOWANIE a nie o kolejnego : axe: majla z pretensjami i docinkami zupelnie niepotrzebnie :violent1: (nawiasem mówi±c takiego otrzymałem tu w sprawie karty.i wyszła :butthead: )blada Dobra kończę myslę że wszyscy mamy poczucie humoru i tak to przyjmiecie . pozdrawiam PIOTR . :hello1: :hello2: \:D/
Matejko - 26-02-2007, 22:01

eee nie ma problemu :)

wiadomosc mogla dojsc tyle ze odbiorca mogl nie przeczytac

JCH - 26-02-2007, 22:21

Matejko napisał/a:
wiadomosc mogla dojsc tyle ze odbiorca mogl nie przeczytac
Łatwo to sprawdzić czy przeczytał, czy nie :arrow: zobaczyć czy jest w Do wysłania czy w Wysłanych.
Anonymous - 26-02-2007, 22:36

piotru¶ napisał/a:
wiadomo .... Matejko dziękiiiiiiiiiiiiii....... osobie która nawet osobiscie mnie nie znała

a jednak to prawda ze matejko to kobieta :D
moze stad lubi malych chlopcow

tzn. im pomagac :D

Matejko - 26-02-2007, 23:11

arturro napisał/a:
a jednak to prawda ze matejko to kobieta :D
moze stad lubi malych chlopcow

tzn. im pomagac :D

male dziewczynki ile razy powtarzalem ze ty wolisz chlopcow :!:

kurcze ze ty musisz sie ze mnie nabijac za to swoje trudne dziecinstwo tak jakby to bylo przeze mnie :(

:lol: :D :finga:
:minigun: :gib: :gib: :chain: :axe:

Anonymous - 27-02-2007, 19:54

arturro napisał/a:
lubi malych chlopcow
, Matejko wstydż się :shock: , Ty niegrzeczny chłopaku :badgrin:
piotru¶ - 28-02-2007, 21:09

Koledzy my¶lę że te jajca z Matejko :badgrin: całkiem nie w temacie a propo Piotru¶,a to macie wielce wybujałom wyobrażnie :mrgreen: a co było by gdybym miał nick-Dryblas ...? :badgrin: :badgrin: :badgrin: ale ogulnie ..to lubię poczucie chumoru . .......Piotr.
Anonymous - 28-02-2007, 22:14

piotru¶ napisał/a:
a co było by gdybym miał nick-Dryblas
, to dopiero Matejko miałby radoche :badgrin:
Anonymous - 28-02-2007, 22:40

spelnilbys jego marzenia :lol: :lol:
Matejko - 28-02-2007, 23:15

arturro napisał/a:
spelnilbys jego marzenia :lol: :lol:

ehh a w snach tylko ty :D :ANAL: :butthead: :axe: :chain:

Anonymous - 01-03-2007, 21:35

ejj nie czepiajcie sie Matejko bo mu spapracie dzieciństwo i potem bedzie miał problemy jak bedzie miał wiecej jak te 12 lat ;) :P