Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.0 TD
Amik - 28-12-2015, 23:56 Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2.0 TD Witam.Od dłuższego czasu poszukuje auta z 2-litrowym dieslem pod maską. Grzebając pomiędzy VAG-ami ,BMW itp (porostu chce coś innego) trafiłem na Galanta 2.0 TD ,konkretnie ten egzemplarz ---> http://olx.pl/oferta/mits...html#e09584a356
Słyszałem,że w tym silniku pękają głowice,nietrwałe synchronizatory skrzyni biegów ,jest trochę ciężko z częściami zamiennymi itp. Bardzo proszę o pomoc.(czy w tym silniku występuje dwumas?)
Hugo - 29-12-2015, 07:49
Nie ma koła dwumasowego.
Sunderland86 - 29-12-2015, 09:22
Jeśli koniecznie chcesz diesla to odpuść sobie Galanta, jeśli natomiast chcesz Galanta to odpuść diesla.
Ten silnik to nieporozumienie, jest awaryjny, mało oszczędny.
fj_mike - 05-01-2016, 13:17
Sunderland86 napisał/a: | Jeśli koniecznie chcesz diesla to odpuść sobie Galanta, jeśli natomiast chcesz Galanta to odpuść diesla. |
Pod tym podpisuję się obiema ręcami
milo - 17-01-2016, 10:28
Sunderland86 napisał/a: |
Jeśli koniecznie chcesz diesla to odpuść sobie Galanta, jeśli natomiast chcesz Galanta to odpuść diesla. |
Najwięcej maja do powiedzenia co nie mieli z tym do czynienia
Najlepiej niech wypowiedzą się uzytkownicy
Amik napisał/a: | Słyszałem,że w tym silniku pękają głowice,nietrwałe synchronizatory skrzyni biegów ,jest trochę ciężko z częściami zamiennymi itp. Bardzo proszę o pomoc.(czy w tym silniku występuje dwumas?) |
Skrzynia taka sama usterka jak w pozostałych EA
Częsci problem ? nie
Problemy zdarzaja sie z głowicami uzytkownicy forum pisali juz o tym
Amik napisał/a: | czy w tym silniku występuje dwumas?) |
W żadnym EA nie było dwumasy
fj_mike - 17-01-2016, 13:57
milo napisał/a: | Najwięcej maja do powiedzenia co nie mieli z tym do czynienia
Najlepiej niech wypowiedzą się uzytkownicy |
Mają najwięcej ponieważ diesle w EA na naszym forum to egzotyka.
Także nie polecał bym kupna diesla.
milo - 17-01-2016, 19:21
fj_mike napisał/a: | diesle w EA na naszym forum to egzotyka. |
To nie powód
|
|
|