Space Wagon Ogólne - wycieraczki zamurowalo
Anonymous - 27-02-2007, 20:15 Temat postu: wycieraczki zamurowalo ostatnimi czasy wycieraczki w moim miśku pracowały na okrągło i dzisiaj w największy deszcz zamurowało je, silniczek napędzający pracuje ,ale wycieraczki stoją w miejscu , czyżby jakieś cięgło spadło
Adaho_krak - 27-02-2007, 23:58
Nie wiem jak u ciebie ale już nie amiętam w którym samochodzie miałem taki przypadek że pod maską lub plastikiem jet cały nazwijmy to układ prowadzący wycieraczki czyli kilka płaskowników połączonych nitami lub sztyftami z zawleczkami mi akurat odkręciła się nakrętka od silniczka i tym sposobem cały system płaskowników zawiódł pzrykręcenie załatwiło sprawę ale słyszałem o przypadkach zerwania nita lub wypadnięciu jakiejś zawleczki z tego płaskownikowego układu musisz się tam dostać zdjagnozować i wszystko stanie się jasne
Anonymous - 28-02-2007, 17:41
adaho_krak napisał/a: | sisz się tam dostać zdjagnozować i wszystko stanie się jasne | , stało się jasne , dostałem sie do środka i okazało sie ,że plastikowa nakladka/czapeczka spadła z trzpienia i ramie połączone z silniczkiem spadło z bolca łączącego je z resztą napędu ,założyłem czapeczkę na miejsce i wszystko gra
|
|
|