To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Lancera! - Mam ochotę na tego lancera

zbychu74 - 04-01-2016, 20:49
Temat postu: Mam ochotę na tego lancera
Czy ktoś z Was może coś powiedzieć o tym egzemplarzu http://allegro.pl/mitsubi...5887060929.html
cobretti - 05-01-2016, 14:19

Witam przebieg nieco za mały, bo po co komu lpg jak to auto niemal stało. Ja mając lpg i uważam że nie jeżdżę dużo, bo tylko do pracy po dzieci i zakupy robie ok 40k km rocznie. Auto z ogłoszenia ma 114 tysiące to wychodzi nieco ponad 10 tysięcy rocznie wiec montaż lpg się nie opłaca. Apropo lpg, wtryski do poprawki, strasznie długie wężyki, a tam spokojnie można pojedyncze dać . Nie jest napisane od kiedy jest lpg i w ogóle od kiedy w rękach itp.
mjsystem - 05-01-2016, 14:54

Odpowiedź jest prosta. Auto z Niemiec. Handlarz zobaczył stan tapicerki i dopasował do niej przebieg. Pewnie ma dwa razy tyle. :lol:
zbychu74 - 05-01-2016, 15:00

Diękuję za sugestie,odpuszczam.
Pozdrawiam

viader - 05-01-2016, 16:02

Ja nie mówię, że handlarz nie przekręcił ale taki zabobon walicie, że hej. Nawet przy przebiegach 10kkm rocznie gaz się opłaca i instalacja zwróci się po roku. Ja też używam auta codziennie do wszystkich moich potrzeb i mam problem z nakręceniem 10kkm rocznie, zależy gdzie kto mieszka, jak daleko ma do pracy i jakie ma potrzeby. Jakbym miał taki dupowóz jak lancer to bym zagazował. Auto trzeba obejrzeć samemu i nie słuchać internetowych znawców. Kręcony, nie kręcony, jaka to różnica? Trzeba sprawdzić, czy auto jest sprawne technicznie i jeśli jest warte swojej ceny to kupić.