Pajero III - Trzeci rząd foteli Pajero 3.2 z 2002'
passat1 - 08-01-2016, 15:33 Temat postu: Trzeci rząd foteli Pajero 3.2 z 2002' Witam ponownie szanownych kolegów.
Jakoś nie dogrzebałem się tego tematu więc pytam o radę. Mianowicie mam 5 osobowe Pajero, a chciałbym ( czy to się w ogóle da zrobić?) zamontować trzeci rząd siedzeń. Czy jest to realne? Oglądam same kanapy na Aledrogo i jakoś nie widzę możliwości ich bezpośredniego zamontowania. Czy trzeba mieć jakiś stelaż czy co? Czy to po prostu złudne wrażenie i należy ją najzwyklej kupić i założyć? Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.
butynski - 08-01-2016, 15:39
A nie masz kanapki wyciąganej z zagłębienia w przestrzeni bagazowej ( trzeci rząd siedzeń ) ?Czy masz takie zagłębienie ale bez kanapy w środku . Ta kanapa w orginale jest chowana .
passat1 - 08-01-2016, 15:49
Mam tylko takie jakby wgłębienie- schowek czy nie wiem jak to nazwać. Jest to przykryte taką jakby deską czy też płytą.
artmit1 - 08-01-2016, 16:17
W obu nadkolach tylnych pod plastikowymi pokrywkami zamykanymi na pokrętło open-lock powinieneś mieć zamki do kanapy plus niezbędne pasy bezpieczeństwa w tylnych słupach. Plus oczywiście kanapa i rejestracja na 7 osób.
Arturo
passat1 - 08-01-2016, 18:34
Dziękuję serdecznie za podpowiedzi. Dostanę może jakieś zdjęcie jak ma to wyglądać?
[ Dodano: 08-01-2016, 18:54 ]
Już wiem jak ma to wszystko wyglądać. Znalazłem te mocowania pod tymi plastikami- niestety z prawej strony mam wyrwany ten kabłąk trzymający siedzenie. Pasów również nie mam. Są tylko te nacięcia u góry na pasy i blokady na nadkolach od środka. A jak wygląda sprawa z zarejestrowaniem go na te 7 osób? Jaka droga?
|
|
|