To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2,5v6 Avance 2000r, Gorzów Wielkopolski

Kapi94 - 15-01-2016, 20:02
Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2,5v6 Avance 2000r, Gorzów Wielkopolski
Witam, Czy ktoś zna sprzedawce tego auta, bądź wie coś o nim?
Jestem nim poważnie zainteresowany :

Mitsubishi Galant Avence

Cytat:
Galant z dniem dzisiejszym jest już na sprzedaż!!! Instalacja gazowa idealnie działająca(wartość 3600zł), nowa chłodnica, wszystkie amortyzatory (Kayaba) wymienione, rozrząd, głowice planowane(3921zł), silnik sprawdzony i uszczelniony(bez wycieków). przednie tarcze nacinane i nawiercane, wymieniony czujnik położenia wału, kopułka, palec rozdzielacza, naprawiany aparat zapłonowy, podwozie zakonserwowane, wymienione gumy pod silnikiem, przednie wahacze i pewnie jeszcze parę rzeczy których nie pamiętam. Tip-Tronic od 4 lat działa bezproblemowo, nadkola zrobione(bez rdzy). 2 komplety kół: zimowe stalówki i letnie 17-ki z oponami Vredestein. Z mankamentów: delikatne ogniska rdzy na kielichach, lekko porysowana maska przez jakichś idiotów oraz tył po lekkiej stłuczce do roboty. Przebieg ponad 173 tys.km. Osobiście prowadzona przeze mnie książka serwisowa z wykazem napraw, rachunkami i zdjęciami W auto chyba wsadziłem więcej pieniędzy niż jest warte bo robiłem dla siebie, ale przyszedł czas po 4 latach zmienić auto na jakiegoś taniego woła roboczego typu Skoda Octavia 1,8 T 150 KM lub 2,0 115 KM w kombi rocznik 200 - pokaż numer telefonu - 6. Jestem fotografem, dużo jeżdżę i potrzebuję taniego wozidła z puntu A do B. Jakby co kontakt 691 - pokaż numer telefonu - . Dla zainteresowanych na maila mogę przesłać więcej szczegółowych zdjęć samochodu.

Jestem z okolic Krakowa, także prosiłbym o jakieś ważne informacje, co i jak z tym autem.
Jeżeli ktoś coś o nim wie oczywiście :D

Pozdrawiam i dziękuję

Paweł84 - 15-01-2016, 21:06

grupa Mitsumaniaki na Fejsie , tam auto zostało wystawione i jest więcej zdjęć

[ Dodano: 16-01-2016, 08:24 ]
przepraszam Galant Klub na fejsie tam znajdziesz to auto