To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II GEN Techniczne - [II 2.0 DID] Odgłos stukania w dolnej klapie bagażnika

hutek84 - 20-01-2016, 22:04
Temat postu: [II 2.0 DID] Odgłos stukania w dolnej klapie bagażnika
Witam. Niedawno kupiłem Outlandera drugiej generacji i mam irytujący problem dochodzący z dolnej klapy bagażnika. Jest to bardzo słyszalne podczas jazdy po drobnych wybojach. Wydaje mi się że odgłos dochodzi z klapy od strony pasażera (stojąc przodem z tyłu auta). Czy ktoś spotkał się z podobnym hałasem? Chciałbym rozkręcić plastiki z dolnej pokrywy i się do tego dostać. Ktoś już to rozkręcał? Dzięki.
emil_d - 21-01-2016, 07:42
Temat postu: Re: Odgłos stukania w dolnej klapie bagażnika
hutek84 napisał/a:
Witam. Niedawno kupiłem Outlandera drugiej generacji i mam irytujący problem dochodzący z dolnej klapy bagażnika. Jest to bardzo słyszalne podczas jazdy po drobnych wybojach. Wydaje mi się że odgłos dochodzi z klapy od strony pasażera (stojąc przodem z tyłu auta). Czy ktoś spotkał się z podobnym hałasem? Chciałbym rozkręcić plastiki z dolnej pokrywy i się do tego dostać. Ktoś już to rozkręcał? Dzięki.

Sprawdź schowek.

hutek84 - 21-01-2016, 11:52

To nie schowek tylko dolna klapa bagażnika
tomko - 21-01-2016, 13:33

po co zakładasz dwa takie same tematy ???

Jesteś pewien ,że to klapa ? Podobnie brzmi stukanie tylnego stabilizatora jak gumki mają luz. Sprawdź czy tam jest wszystko ok, koszt naprawy śmieszny i można to zrobić samemu odkręcając 4 śruby.