Archiwum - Czy jest Mitsumaniak z Nowego Sącza?
Anonymous - 01-03-2007, 14:09 Temat postu: Czy jest Mitsumaniak z Nowego Sącza? Hej, namierzyłem taką oto Carismę: http://bbj.gratka.pl/ogl/64.html
Czy jest ktoś z Nowego Sącza, kto mógłby się przejśc do tego komisu i obadać ten towar? Byłbym bardzo wdzięczny. A swoja drogą proszę wszystkich chętnych o opinie na temat wozu i jego ceny (chyba mocno wygórowana...). Dzięki
mlun - 03-03-2007, 16:30
No cena faktycznie za wysoka.Ze zdjęć jak dla mnie wygląda ok.
PS.Czy te plastikowe listwy na progach były malowane czy to czyjaś inwencja twórcza?
arekp - 03-03-2007, 17:09
Napisz dodatkowo na forum regionalne ... w koncu auto moglby zobaczyc tez ktos kto niekoniecznie Carisma jezdzi
saphire - 03-03-2007, 17:24
Na progach listwy też mam fabrycznie srebrne ale na drzwiach czarne więc imho tu są pomalowane także na zderzakach, no chyba że dealer salonowo taki gadżet dawał.
Robson86 - 04-03-2007, 00:10
Wiele zalezy od stanu technicznego autka...jesli jest faktycznie bezawaryjna i w swietnym stanie technicznym to taka cena raczej nie dziwi....wlasciciel poprostu sobie ceni swojego Misia
Jesli chodzi o wyglad to podobnie jak koledzy nie mam zastrzezen....no moze jedno...ze jest malo zdjec ...ale na tym jednym wyglada bardzo dobrze
Pozdroo
Anonymous - 04-03-2007, 23:33
Wydaje mi sie, czy ta carisma powinna miec przyciemniane lampy z przodu?? Poza tym, listwy i lusterka w kolorze nadwozia, co sugerowaloby bogata wersje, a nawet automatycznej klimy nie ma. No i co to za zegary????
Pozdrawiam.
Anonymous - 05-03-2007, 05:40
i niestety to auto ma wymieniana szybe z przodu bo zadna carisma nie miała przyciemnianego paska u góry na szybie. Jak wybiłem swoja szybe tym prętem od wycieraczki to tez sobie zafundowałem szybe z zielonym paskiem, ale jak szukałem to facet powiedział że carisma nigdy nie miała paska zielinego u góry.
oczywiście jeśli to jest przyciemniana szyba, a nie kawałek plastiku, bo z boku ma szyby przyciemnione i ktos cos mógł sobie przykleić.
pozdro
Anonymous - 13-03-2007, 21:32
hej
jesli prosba o obejrzenie autka jest nadal aktualna to podskocze i obejrze samochód. nawet poznaje gdzie jest ten komis
Robson86 - 13-03-2007, 21:46
Tanpit napisał/a: | Wydaje mi sie, czy ta carisma powinna miec przyciemniane lampy z przodu?? |
...od 2002 Cari mialy przyciemniane przednie lampki. Ta wydaje sie byc ok (chodzi o lampy)
Pozdroo
saphire - 13-03-2007, 22:01
Moja cari ma fabryczną przednią szybę (sprawdziłem) i właśnie ma przydymiany górą pasek a rocznik to '98
Anonymous - 13-03-2007, 23:02 Temat postu: Odwiedziny Cari Łukasz K., prośba jest nadal aktualna, więc jeśli nie byłby to dla Ciebie kłopot, to bardzo proszę o odwiedzenie tej Carismy. Z niecierpliwością czekam na Twoją opinię.
Anonymous - 15-03-2007, 11:45
wypad do komisu trochę mi się niestety oddali ponieważ jeden sk..r...n uderzył w moją carusie i jestem uziemiony.
[ Dodano: 01-04-2007, 09:53 ]
czesc
W tym komisie już nie ma tej carismy
|
|
|