To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Grandisa - Grandis

sosa7 - 11-02-2016, 14:17
Temat postu: Grandis
Witam dalej jestem na etapie zakupu grandisa czy ktos może byl ogladac grandisa z bydgoszczy
http://olx.pl/oferta/mits...html#ec3c5ad47f

andrzejk1987 - 11-02-2016, 18:02

Powiem tak jak by to inni powiedzieli ale nie napiszą . Jeżeli masz ostatnie 15tyś to sobie odpuść bo:

1 nie jest to nowy samochód

2 ceny dostępnych części są stosunkowo droższe niż do innego auta

3 A ty na dodatek prosisz się sam o kłopoty kupując grandka za 13tyś z 2005 :idea:

Ja za swojego dałem w kwietniu zeszłego roku z opłatami z 2004 roku 24tyś. więc jak ktoś ci już wcześniej odpisywał jak pamiętam daj sobie spokój. Nie wątpię że zdarzają się okazje i można kupić fajnego grandka z małą usterką tylko trzeba go jeszcze potrafić zdiagnozować i naprawić. za te pieniądze lepiej kupić coś bardziej popularnego i cieszyć się większą dostępnością części na rynku i przystępną ceną :mrgreen: Tyle ode mnie Czy ktoś się więcej zgadza czy nie taka jest moja opinia.

kcn - 11-02-2016, 18:29

Powiem tak, z racji że grandis jest rzadkim samochodem w Polsce czasami ludzie maja problem sprzedać go i jak komuś się spieszy to potrafi dużo zzejść z ceny. Ja np. Kupiłem krajowego ze 105k km i z 27 zbiłem na 23tys. Bo poprostu pani nie potrafiła go sprzedać nikomu i tez nie każdy chciał tyle dać jak były w necie Grandisy za 15tys.

Ale 13tys? ! Albo okazja albo będziesz zaraz pisał jak tu kolega ostatnio że grandis to najgorszy złom i w ogóle dziecko szatana. Obstawiam ze ten z ogłoszenia ma 350kkm i kilka rzeczy do zrobienia i stąd ta cena albo. .. OKAZJA ;)