[96-02]Colt CJ0 - [ALL] colt - spojler colt CJ0
Anonymous - 01-03-2007, 18:38 Temat postu: [ALL] colt - spojler colt CJ0 witam , chcialbym do swojego colta kupic spojler od tego auta : http://motoallegro.pl/show_item.php?item=169524688 natomiast posiadam colta CJ0 a ten jest o jeden model starszy i caly feler polega na tym ze nie wiem czy sie nada ?
karolgt - 02-03-2007, 00:08
nie da sie, inny przede wszystkim ksztalt.
Powodzenia w szukaniu.
Anonymous - 02-03-2007, 06:46
proponuje kupić lotke dedykowaną do CJ0, koszta przeróbki i malowanie i zakładanie innej są raczej nie opłacalne. Poszukaj rozbitka z lotka np z taką :
Ja tak zrobiłem. Lotka kosztowała mnie 100zł, koszt malowania 50zł i montaż 20zł. i bez problemów.
Polecam to rozwiązanie, autko przybiera na wyglądzie.
Powodzenia w poszukiwaniach !!
Anonymous - 29-04-2007, 16:00
Mam okazję kupić lotkę do CJ0 taką jak ma Piotras. I teraz zastanawiam się czy warto w nią inwestować czy jednak szukać takiej mniejszej jak zaprezentował na zdjęciu powyżej DiPi. Może ktoś doradzi? Ta na zdjęciu powyżej wydaje mi się za mała, z kolei ta którą ma Piotras chyba jest trochę za duża (a może to moje urojenie? ). Chciałbym poznać Waszą opinię, bo już niedługo prazyjdzie czas, byz aprezentować Colta na forum.
karolgt - 29-04-2007, 16:04
ja tam wole duze lotki i z checia bym moja jeszcze powiekszyl, mimo ze i tak mam jedna z wiekszych dostepnych dla CA0. Ale to po prostu Twoj gust, wybierz ta, ktora Ci sie bardziej podoba i tyle
Anonymous - 02-05-2007, 18:55
Ja mam identyczną z tą którą zaprezentował DiPi. Mi tam się podoba i nie radziłbym do CJO zakladać żadnej większej.Taka skromnaa dodaje uroku:)
piotras - 02-05-2007, 19:45
Ta którą mam u siebie wcale nie jest taka dużo - może tak wyszło na fotkach ale w realu za wielka to ona nie jest
Anonymous - 29-10-2007, 10:23
Mi się akurat podoba najbardziej spojler który ma piotras. . w ogóle samochodzik bardzo fajnie się prezentuje.
Ciężko dostać jaki kolwiek spojler do tego samochodu na allegro albo najbliższym mnie szrocie. jest jeden do kupienia ale tylko z całą klapą : ) chyba przyklejony, ale to ten duży spojler który wygląda raczej jak okap kuchenny (paskudny). . Jak wiecie o czym pisze.
Wpadłem na pomysł żeby samemu sobie zrobić jakiś fajny z aluminium lub nierdzewki. . Co o tym myślicie. Mój Colt jest ciemno granatowy więc wypolerowane alu lub nierdzewa fajnie przy tym wygląda. a do tego fajna końcówka z nierdzewy owalna. (w sumie to cały tłumik mam przerobiony drógi) ale mojego za ch... iny : ) nie moge odkręcić) i może nawet zaślepki na listwe bo mam tylko z jednej strony a od strony kierowcy puste miejsca, a za jedną sztuke (samą zaślepkę) na szrocie chciał 50zł ! !
Będę kombinował z tą lotką a czy wyjdzie coś fajnego to nie wiem, często mam dziwne pomysły które nie zawsze są trafione. Może ktoś z was robił już coś takiego ? ?
PS. Wcześniej zrobiłem sobie alu nakładki na pedały tylko jak tu się zdjęcia dodaje? ?
Marcin-Krak - 29-10-2007, 11:57
dzidzia_ns napisał/a: | tylko jak tu się zdjęcia dodaje? |
Tutaj jest napisane
Co do zaślepek - ja już w sumie odpuściłem - szczególnie że ten zaczep jest tak cienki, że zaraz znów się to urwie. Ogólnie zastanawiam się, czy nie zrobić tego tak , jak jest w CA0. Czyli po prostu zamiast plastikowej listwy dać tam gumową. Tylko potem przy odsprzedaży może być problem, że np bity czy coś
Kwestia lotki - jak dla mnie rzecz gustu. Ale ten okap, o którym piszesz to faktycznie nie jest za ładny - ale jakbym kupił fajnego 1,6 z czymś takim - to bym nie narzekał
|
|
|