To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero Sport - Możliwość spania w Pajero/Montero Sport gen. I

dawidz - 06-03-2016, 21:58
Temat postu: Możliwość spania w Pajero/Montero Sport gen. I
Witam, interesuje mnie bardzo jak wygląda możliwość uzyskania w tym aucie płaskiej powierzchni do spania. Pracuję dużo w terenie i czeka mnie nie jedna noc w samochodzie. Mam 1,8m wzrostu. W Grand Vitarze można fotel pasażera (po wyjęciu zagłówka i dosunięciu do przodu) opuścić na płasko z tylną kanapą i uzyskać powierzchnię do spadnia. Ktoś ma doświadczenie jak to wygląda w Sporcie? Złożenie fotela pasażera? Tylnej kanapy i spanie w bagażniku?
Sir Stanczyk - 07-03-2016, 07:24

Witam

Ostatnio się tym bawiłem i można na prawdę płasko to rozłożyć :)
Tzn przednie i tylne siedzenia na płasko no i do tego bagażnik. Sam mam 184cm i się mieszczę więc polecam ;)
Fakt faktem trzeba nakombinować, ale jak się nauczysz to z każdym rozkładaniem coraz łatwiej ;)

banderas40 - 20-03-2016, 10:56

można wyjąć tylną kanapę (siedzisko) rozłożyć płasko fotel przód pasażera i w zasadzie masz prawie 3 metry miejsca na długość .
Magiel - 17-04-2016, 21:22

W moim pajero sport wyjalem zagłówki z kanapy. Fotele do przodu. Zagłówki i bagaże między fotele i kanapę. Oparcie kanapy złożone i masz 180 cm. Ja mam 197 cm wzrostu i dało radę się wyspać. Wprawdzie nogi lekko zgięte ale było ok. Nawet w dwie osoby da radę jak trzeba..