To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Starion Wide body by Koko

kotysz88 - 24-03-2016, 21:59
Temat postu: Starion Wide body by Koko
Witam! Przedstawiam moj nowy nabytek - Mitsubishi Starion 2.6 Turbo Wide Body. Od jakiegos czasu doprowadzalem innego Stariona do ladu ale trafil sie ten w lepszym stanie wiec wziolem a pierwszy pojdzie pod mlot. Samochod kupilem w niemcowni, ostatnie lata byl garazowamy i nie uzywany. Stan ogolny bardzo dobry, buda zdrowa, 100% oryginal. Cos w silniku jest do poprawki ale nie ma zle. Jedyny mankament to mala wgniotka od strony kierowcy przy tylnim blotniku i dzwiach.

Plany:

Renowacja oraz zabezpieczenie lakieru, maly remont silnika, konserwacja, jedynie co z modyfikacji to gleba na gwincie + dystanse po za tym pozostaje klasycznie. Co o nim myslicie?

Andrew - 24-03-2016, 22:02

Piękne auto :)
dmi - 24-03-2016, 22:23

Klasyk! A podwozie jakie ładne :) , jakoś tak mi się Powrót do przyszłości przypomniał :D (wiem,że to nie marka)
eremita - 24-03-2016, 22:29

Mega auto. Tylko dbać.
Gratulacje :D

Ziemba. - 24-03-2016, 22:32

Oko, aż się cieszy. Oby jak najdłużej dzielnie służył.
Ziemba. - 24-03-2016, 22:34

kotysz88 napisał/a:
jedynie co z modyfikacji to gleba na gwincie

To mi się mniej podoba. Ja bym go wolał na standardowym zawiasie.

mjsystem - 25-03-2016, 07:59

Gratulacje zakupu. :wink: Zostaw go w orginale, jest śliczny :)
Dario1986 - 25-03-2016, 08:34

aaaa śliczny :) :):)
Torp12 - 25-03-2016, 09:06

Śliczne auto!
LEWY - 26-03-2016, 14:19

Gratuluje śliczny jest .

Powiedz proszę jaka sytuacja z tym drugim Myślałeś może o sprzedaży?

Tomek - 27-03-2016, 11:49

LEWY napisał/a:
Powiedz proszę jaka sytuacja z tym drugim Myślałeś może o sprzedaży?

kotysz88 napisał/a:
a pierwszy pojdzie pod mlot.

LEWY - 27-03-2016, 13:11

szczerze to stwierdzenie pójdzie pod młot
zrozumiałem że pójdzie pod prasę na złomie.
Skoro już wyjaśnione, że pójdzie pod młotek to chciałbym zapoznać się ze stanem i ceną.

kotysz88 - 03-04-2016, 23:42

Dzisiaj troche pojezdzielm i na pierwszym miejscu chce wymienic swiece, kable i aparat zaplonowy zeby przywrocic prawidlowa prace silnika bo wyglada na to ze Misiek stal ladnych pare lat i niechkdzi jak powinno - tak mi sie wydaje (olej i filtr juz nowy oczywisice). Chyba nawet zrezygnuje z tej gleby bo sie bardzo przyjemnie nim jezdzi. Foty z dzisiaj

kotysz88 - 04-04-2016, 00:10

Co do czarnego Stariona to prawdolodobnie bede go sprzedawal ale troche sie jeszcze wacham, teraz podczas swiat odwiedzielm go w garazu i stwierdzilem ze nie sprzedaje bo szkoda... tak juz mam cbyba z kazdym starym autem ktore chce sprzedac (jeszcze zadnego nie sprzedalem) ale miejsca mi juz brakuje a i kasa sie przyda wiec pewnie wygra rozsadek i sprzedam. Kupilem go w niemczech, poprzedni wlasciciel zaczl go rozbierac do renowacji, puki co rozebrane jest tylko wnetrze z tylu, czyli plastiki z bagaja i przedzial dla pasarzerow z tylu + wszystkie spoilery i dokladki. Pod maska bylo kilka brakow ale juz ogarlem temat, podczas swat pierwszy raz odpalilem na kilka sekund- chodzi dobrze :) w najblizszym czasie (2-3 tygodnie) jak znajde troche czasu zaloze te poodkrecane spoilery i dokladki, zeje plyny i zrobie sobie przejazdzke. Porobie jakies foty, opisze co i jak wyglada - zaznaczam ze za grosze nie oddam ;) Co moge juz powiedziec to to ze buda naprawde zdrowa, mam jedno foto co zrobilem teraz przez swieta z bagaznika, zapodaje nizej. Oryginalnie czerwony, ale zostal zewnetrzenie pomaloway na czarno jeszcze w niemczech. Srodek w super stanie, nie zniszczony, przebieg 150tys - wydaje sie byc prawdziwy. Jakies papiery mam ale pamietam ze poprzedni wlasciciel trzymal go dosc dlugo nie uzywanego i nie umial pozniej znalezc brifu dlatego puki co zostaje rejestracja na zolta blaszke - co polecam, mam 300zx'a na zoltej i sie super prezentuje :)