Carisma - Ogólne - Mocowanie CB pomysłu poszukuje
mwitek - 27-03-2016, 18:00 Temat postu: Mocowanie CB pomysłu poszukuje Hej
Podrzućcie proszę pomysł najlepiej foto jak rozwiązaliście mocowanie CB w Cari przed lift.
Chciałbym żeby nie rzucało się w oczy i nie przeszkadzało. Myślałem, żeby może jakoś przy fotelu od strony drzwi, albo może zamiast tego schowka co jest pod radiem.
no sam nie wiem. Mam Midland 1001z
Najlepiej szybko, łatwo i przyjemnie
Z góry dzięki.
areseral - 28-03-2016, 14:05
Też skłaniałbym się ku temu aby je schować pod radiem. Ewentualnie przerobić schowek w podłokietniku.
bumbum - 29-03-2016, 23:12
Swojego czasu wciskałem miedzy tunel a fotel (uniden 520) później mialem cos dwa razy wiekszego i ledwo upychałem miedzy fotelem a drzwiami ...
Używałem sporadycznie na dłuższe trasy i nigdy nie montowałem na stałe.
Teoretycznie powinno sie dać zamontować pod radiem zamiast tego schowka ale trzeba wziąc pod uwage ze ciepło cb i ciepło radia może mieć jakiś wpływ, być może niekorzystny - tak tylko głośno myśle, jak ktoś wie lepiej to niech poprawi
mudzin1101 - 30-03-2016, 05:58
Ja w swojej Cari CB zamontowalem w miejscu popielniczki Popielniczke zlikwidowalem a zapalniczke samochodowa schowalem pod plastiki z lewej strony schowka i poprowadzilem sobie rozgaleznik który umieściłem pod kierownica przy prawym kolanie;) tyle ze ja mam Cari po lifcie
|
|
|