To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Teatr telewizji - alternatywna historia Polski

Olivia - 30-03-2016, 18:54
Temat postu: Teatr telewizji - alternatywna historia Polski
Cze¶ć

Jaki¶ czas temu w TVP 1 widziałam, jeżeli dobrze kojarzę, "Teatr Telewizji" a w nim zrealizowane przestawienie o alternatywnej historii Polski, tj. kraju w którym nie było II W¦ etc. Niestety, nie mogę tego obecnie wyszukać w necie. Z tego co pamiętam grał tam Jan Englert. Czy kto¶ pomoże odszukać ?

Dzięki

apg2312 - 30-03-2016, 19:38

Je¶li to faktycznie był Teatr Telewizji, to możesz przejrzeć tytuły spektakli :
http://www.teatrtelewizji.tvp.pl/104561/spektakle?
Może co¶ Ci się skojarzy. Trochę tego niestety jest.

Olivia - 15-04-2016, 21:03

Dziękuje za podpowiedĽ ale kompletnie nie kojarzę tytułu :cry:
Patrzyłam na Wikipedii na filmografię Jana Englerta i jedynie co mi pasuje to "Warszawa" - niestety jest to serial telewizyjny.

MichciuGT - 16-04-2016, 09:39

Warszawa ul. nowowiejska 27 na pierwszym oddziale, co jaki¶ czas jest jaki¶ teatr.

Pozdrawiam ;)

Olivia - 16-04-2016, 12:45

MichciuGT napisał/a:
Warszawa ul. nowowiejska 27 na pierwszym oddziale, co jaki¶ czas jest jaki¶ teatr.

Pozdrawiam ;)

Kompletnie się nie zgadzam :!: Tam wystawiaj± "Dziadów", "Sk±pca" i "Nędzników" oraz :butthead:

MichciuGT - 16-04-2016, 17:19

Była¶ i rozmawiała¶ ze mn±, czy masz takie wrażenie bo bała¶ się odezwać?, staram się już nie odzywać do wszystkich, bo przez to bior± mnie za wariata, a nie uważam się za niego, tylko za zdrowego człowieka.

Wiem że każdy może mieć własne zdanie, ale tutaj problem jest psychologiczny- moim zdaniem otoczenia w jakim się znajduję.

Olivia - 16-04-2016, 22:05

Moje pytanie z pierwszego postu jest aktualne :)
MichciuGT - 17-04-2016, 07:54

Olivia przepraszam że tak odzywam się emocjonalnie, wolałbym być z rodzin± w domu, a nie w szpitalu...

z tego co znalazłem na Wikipedii to "2011: Układ Warszawski jako Antoni Rylski "Łapa""
albo "2012: Warszawa jako Jerzy Słomkowski, ojciec Julii, Adama i Ewy"

a je¶li nie o to chodziło to polecam obejrzeć chociaż wyst±pienie teatralne - Tango