To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Lancera! - Lancer 2007 Zalasewo/Swarzędz - UWAGA!

obscena - 23-04-2016, 22:25
Temat postu: Lancer 2007 Zalasewo/Swarzędz - UWAGA!
Cześć Wszystkim! To mój pierwszy post na forum, do którego "zapisałem się" w celu komunikatu dotyczącego auta z ogłoszenia na otomoto. Jestem posiadaczem pięknego, czerwonego sedana 1996:) Jeździ przyzwoicie, ale chcę od jakiego czasu zmienić na kolejną generację, która bardziej podoba mi się w kombi niż w sedanie. Tyle wstępu.

Głównym celem mojego postu jest ostrzeżenie o bardzo podejrzanym Lancerku, którego dzisiaj miałem nieprzyjemność oglądać w Zalasewie obok Swarzędza.

http://otomoto.pl/oferta/...y-ID6yjpEX.html

Autko z Danii, więc pokuszony w miarę pewnym przebiegiem, który sprawdziłem na stronie jakiegoś duńskiego ministerstwa pokrywa się z zapisami w książce. Samochód ma nalatane 224000 obecnie co uznałem za w miarę realne. Bogato wyposażony(podgrzewane siedzenia itp). Auto niby do końca jeżdżone w DK i przyjechało na kołach do PL - wbrew temu ma bardzo skorodowane zaciski, tarcze i klocki, jakby stało bardzo długo niejeżdżone/w wilgoci. Na tom wszystko założone w celu ukrycia odpicowane felgi. To jednak było do przejścia dopóki nie wsiadłem do środka. Niby wszystko ok, bardzo dobrze zachowane, ALE! w środku samochodu wżerający się w nozdrza i ekstremalnie silny zapach zawilgocenia i myszy/szczurów/lekkiej padliny i pleśni. Moim zdaniem na 99% popowodziowe! UWAGA! Odpuście sobie wizytę, chyba że planujecie zbić cenę o połowę i bawić się w wymianę wszystkiego łącznie z wygłuszeniem drzwi itp. Panowie z biura(kontakotwałęm się z nimi trzykrotnie w tygodniu upewniając się czy nie mają mi nic do powiedzenie o ewentualnych wadach pojazdu), na moją uwagę w charakterystycznym stylu rasowego handlarza, który ma na wszystko gotową odpowiedź powiedzieli, żę jest świeżo umyty w środku i może nie wywietrzyli. Powtarzam jednak, że nigdy oglądając auto czy jadąc jako pasażer u obcych osób nie czułem takiego zapachu. Mina. Pozdrawiam.