To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Relacja w TVN Turbo

Anonymous - 02-11-2005, 20:53
Temat postu: Relacja w TVN Turbo
Sledze i widzę że z dnia na dzień jest nas MM coraz więcej to cieszy oby tylko nie było tak jak w MKP numerów nadanych multum a jak się dobrze przyjrzeć to sztuk podwójnych też multum :evil: Oglądałem ostatnio w TVN Turbo zlot miłośników jakiejś tam byle jakiej marki :mrgreen: i było ich 150 sztuk Gdybyśmy się my tak dobrze zgrali to nie tylko w TVN Turbo ale też w głównych wiadomościach nas pokazali tymbardziej że był by to zlot najpiękniejszych :lol: i najbardziej oddanych samochodów w Polsce i nie tylko. Mam rację? :roll:
TNT - 02-11-2005, 21:05

Masz racje. Ja bym sie zanudzil bez tej bandy wesolych szajbusow. Wielkie dzieki ze jestescie tu razem ze mna. Czekam na fielki zlot Misiosfirow.
Firebee - 03-11-2005, 19:43

no mielismy byc w TVN Turbo.. Maciek Wisławski był na Zlocie w G-dzu, kamery były z TVN Turbo... no się nie udalo tym razem...
Nastepny zlot mam 100% zaklepany w 2 znanych gazetach motoryzacyjnych - to moge Was zapewnic;P
Pozdro
Firek

Chooper - 03-11-2005, 20:52

Firebee napisał/a:
kamery były z TVN Turbo...

na pewno TVN ?

bo gość przyjechał granatowym Lancerem, ale ani na aucie, ani na kamerze ani na kodszulce żadnych logo stacji...ponoć ktoś go pytął, to jakiś lokalny był i niby po skompletowaniu materiału miało to gdzieś polecieć...szkoda :(

Matejko - 03-11-2005, 22:04

Chooper napisał/a:
Firebee napisał/a:
kamery były z TVN Turbo...

na pewno TVN ?

bo gość przyjechał granatowym Lancerem, ale ani na aucie, ani na kamerze ani na kodszulce żadnych logo stacji...ponoć ktoś go pytął, to jakiś lokalny był i niby po skompletowaniu materiału miało to gdzieś polecieć...szkoda :(

ten gosc to jakis patalach(moje spiecie z nim pozdro dla pana operatora :D ), nie dziwota ze nie bylo materialu w tv

piwkotom - 03-11-2005, 22:20

a mialo byc tak pieknie ;) :P
Firebee - 04-11-2005, 07:20

a no to juz wiemy dlaczego nie bylo relacji ;) bo sie Matejko spinal:)