Forum ogólne - Relacja w TVN Turbo
Anonymous - 02-11-2005, 20:53 Temat postu: Relacja w TVN Turbo Sledze i widzę że z dnia na dzień jest nas MM coraz więcej to cieszy oby tylko nie było tak jak w MKP numerów nadanych multum a jak się dobrze przyjrzeć to sztuk podwójnych też multum Oglądałem ostatnio w TVN Turbo zlot miłośników jakiejś tam byle jakiej marki i było ich 150 sztuk Gdybyśmy się my tak dobrze zgrali to nie tylko w TVN Turbo ale też w głównych wiadomościach nas pokazali tymbardziej że był by to zlot najpiękniejszych i najbardziej oddanych samochodów w Polsce i nie tylko. Mam rację?
TNT - 02-11-2005, 21:05
Masz racje. Ja bym sie zanudzil bez tej bandy wesolych szajbusow. Wielkie dzieki ze jestescie tu razem ze mna. Czekam na fielki zlot Misiosfirow.
Firebee - 03-11-2005, 19:43
no mielismy byc w TVN Turbo.. Maciek Wisławski był na Zlocie w G-dzu, kamery były z TVN Turbo... no się nie udalo tym razem...
Nastepny zlot mam 100% zaklepany w 2 znanych gazetach motoryzacyjnych - to moge Was zapewnic;P
Pozdro
Firek
Chooper - 03-11-2005, 20:52
Firebee napisał/a: | kamery były z TVN Turbo... |
na pewno TVN ?
bo gość przyjechał granatowym Lancerem, ale ani na aucie, ani na kamerze ani na kodszulce żadnych logo stacji...ponoć ktoś go pytął, to jakiś lokalny był i niby po skompletowaniu materiału miało to gdzieś polecieć...szkoda
Matejko - 03-11-2005, 22:04
Chooper napisał/a: | Firebee napisał/a: | kamery były z TVN Turbo... |
na pewno TVN ?
bo gość przyjechał granatowym Lancerem, ale ani na aucie, ani na kamerze ani na kodszulce żadnych logo stacji...ponoć ktoś go pytął, to jakiś lokalny był i niby po skompletowaniu materiału miało to gdzieś polecieć...szkoda |
ten gosc to jakis patalach(moje spiecie z nim pozdro dla pana operatora ), nie dziwota ze nie bylo materialu w tv
piwkotom - 03-11-2005, 22:20
a mialo byc tak pieknie
Firebee - 04-11-2005, 07:20
a no to juz wiemy dlaczego nie bylo relacji bo sie Matejko spinal:)
|
|
|