To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Mitsumaniaki z Trójmiasta i okolic !

SkiT - 06-06-2016, 23:57
Temat postu: Mitsumaniaki z Trójmiasta i okolic !
Witam wszystkich MitsuManiaków z Trójmiasta i okolic...
A więc mam pytanko co się stało ze spotkaniami co 15stego każdego miesiąca ? Nie ma chętnych już ? na luźne pogaduchy , zdjęcia itd. ?

Może inaczej kto teraz się pojawi 15.06.2016 o 18-19 ? Na końcu ul. Aleja Jana Pawła II .

Pozdrawiam ! 8)

Marcino - 07-06-2016, 15:12

Nie wiem co się stało ale jakoś chyba się wszytkim pozniemiało. Mimo to ostatnio widuje coraz wiecej galantów choć by w Tcz, przed długim weekndem jakoś chyba ze 3 szty jedego dnia na nr PP.. GD i GTC.
Co do spotów to pamietam taki fajny na Lipie... ale teraz to już nie ma komu organizować. NIestety nasz region zesztywniał, i ja też się do tego przyczyniam nie udzielając się.

Krzyzak - 07-06-2016, 21:37

Marcino napisał/a:
NIestety nasz region zesztywniał
Marcin - ferment się zaczął kilka lat temu, jak ktoś z tzw. góry zniszczył zapał Akbiego. To Akbi wszystko trzymał, organizował itd. wg mnie od tego momentu - a było to ok. 5 lat temu - wszystko spadało po równi pochyłej...
raddex - 07-06-2016, 22:01

Możemy coś wykombinować za tydzień.
Tylko prędzej wszyscy się zjadą jak się podzwoni, lub smsy wyśle, niż jak na forum napisze.
Do ok 8-10 osób mogę puścić info. Reszta może z forum odczyta. :mrgreen:

Marcino - 08-06-2016, 08:02

Krzyzak napisał/a:
To Akbi wszystko trzymał, organizował itd. wg mnie od tego momentu - a było to ok. 5 lat temu - wszystko spadało po równi pochyłej..

Zgadzam się. Nie wiedziałęm nic o zagrywkach z góry. Cóż pozostaje sie jakoś organizować, w koncu każdy dzień zaczynam od kanapki kawy i czytania nowości na forum:)

Bizi78 - 08-06-2016, 08:55

Działajcie, w Czwie przy pomocy (chęci) nowej krwi w postaci Stówy ruszyło 8) .
siwygdynia - 08-06-2016, 17:18

Jak będę miał wolne 15nastego to mogę być tylko czy ktoś jeszcze się wybierze. ...
irekmiecz - 10-06-2016, 21:02

Nas teraz nie będzie (jestem zagranicą) więc Radek nawet nie dzwoń. W lipcu możemy być a w sierpniu już wiem że też nie dam rady.
Dało się odczuć że Akbi "odpuścił" a wiele osób nawet tylko dla samych gadżetów przyjeżdżało.

Lipa - 18-06-2016, 11:33

Ja niestety też jestem poza granicami kraju. a 15 to taki termin, że prawie nigdy nie mogę się wpasować.

Poza tym parę razy jak byłem, to stałe sam jak kołek, bo nikogo więcej nie było :D

SkiT - 18-06-2016, 20:17

Dobra to może tak wszystkich chętnych którzy chcą się spotkać, po gadać o miskach i ogółem a podejrzewam że mijaliśmy się nie raz na ulicy :) heh , hmm jeszcze raz, wszystkich chętnych którzy mają czas, chcą się spotkać i jakoś obudzić naszych Trójmiejskich posiadaczy MIŚKÓW <3 po gadać po focić itd itp :) Podbijcie na grupię ( FEJSBUŃ ) : JDM LIFE 3M . I odezwijcie się do mnie - czyli znajdziecie mnie jako - Pici Daniel . ( czarny eclipse się rzuci w fotkach ) . to tak jak pisałem odezwijcie się kto kto chce się spotkać :) a na pewno jak bedzie się coś odbywało to się odezwę albo sam zorganizuję jakiegoś spota żebyśmy mogli się zjechać wszyscy ! !

Pozdrawiam !!

Zapraszam też do mojej strony ( Foto Pici ) - tam są moje fotki :)

!!

ODZYWAĆ SIĘ ŚMIAŁO !!!! :D

fj_mike - 03-07-2016, 11:36

15 lipca dam radę się pojawić ;)
Marcino - 04-07-2016, 09:35

MNie nie ma...urlopuje się wyjazdowo na wschodzie Polski.. Mazury i Białowieża... pożniej Małopolska:)
irekmiecz - 08-07-2016, 12:48

Teraz w lipcu powinienem dać radę ale czy lokalizacja nadal jest dobra?
http://www.trojmiasto.pl/...mi-n103197.html
Latem nie łatwo tam było znaleźć miejsce ale lokalizacja przyznaję że świetna. Rodzinny spacerek na molo lub do parku - super.
Może macie jakieś propozycje.
Nie mały, prawie pusty parking (o tej porze ) https://www.google.pl/map...=!3m1!1e3?hl=pl a z okolicznych atrakcji https://www.google.pl/map...8.5430698?hl=pl
Jest ogólnodostępny, miejscówka nie gorsza od Jana Pawła https://www.google.pl/map...=!3m1!1e3?hl=pl

trooper - 09-07-2016, 00:40

Irek, a może po prostu się spotkamy na bulwarze (od strony wzgórza), albo skwerze (na końcu przy pomniku albo na parkingu przy teatrze). Taka tylko sugestia. Jestem otwarty na inne propozycje. Tylko o której? 18:00, 19:00?
irekmiecz - 09-07-2016, 09:09

trooper , lokalizacje przez Ciebie podane są świetne zwłaszcza na końcu Skweru przy pomniku, lecz na pozostałych znaleźć miejsce by zaparkować to wyzwanie. Wczoraj trochę po 17tej przejeżdżałem rowerem przy polance Redłowskiej i o dziwo było tam bardzo dużo wolnego miejsca https://www.google.pl/map...=!3m1!1e3?hl=pl
Uważam że trzeba brać pod uwagę takie lokalizacje gdzie bez problemów zaparkuje co najmniej kilka aut. Wiem że ostatnimi czasy frekwencja jest słaba i nigdy nie będzie tak że wszystkim będzie pasować ; termin, miejsce, czas, ale trzeba próbować znaleźć optimum. Osobiście uważam za najlepsze rozwiązanie takie jak do tej pory to znaczy; termin, miejsce i czas z "góry" ustalony i w miarę możliwości wypośrodkowany dla wszystkich.
Dalsze propozycje mile widziane.