Pajero IV - Wyłącznik wolnego biegu Pajero IV
KarolinaiAla - 08-06-2016, 18:58 Temat postu: Wyłącznik wolnego biegu Pajero IV Mam problem, po przejechaniu 20 km (ciągłej jazdy) na okienku pokazującym zamknięcie drzwi, oraz obecnie używany napęd(przód, tył,4) gasną mi oponki i zaczyna migać na pomarańczowo prostokąt po środku. Byłam na komputerze i tam wyszedł błąd wyłącznika wolnego biegu(skrzynia automatyczna). Mechanik nie wie co to jest, ja tym bardziej. Mówił, że się dowie, mam nadzieję, że ktoś tutaj może coś wie na ten temat.
TangoKK - 08-06-2016, 19:46
My też Ciebie serdecznie witamy
zbyszekm2 - 09-06-2016, 09:09 Temat postu: Re: Wyłącznik wolnego biegu Pajero IV
KarolinaiAla napisał/a: | Mam problem, po przejechaniu 20 km (ciągłej jazdy) na okienku pokazującym zamknięcie drzwi, oraz obecnie używany napęd(przód, tył,4) gasną mi oponki i zaczyna migać na pomarańczowo prostokąt po środku. Byłam na komputerze i tam wyszedł błąd wyłącznika wolnego biegu(skrzynia automatyczna). Mechanik nie wie co to jest, ja tym bardziej. Mówił, że się dowie, mam nadzieję, że ktoś tutaj może coś wie na ten temat. |
Elektrozaworki sterujące przednim napędem.
KarolinaiAla - 09-06-2016, 18:35
Bardzo przepraszam, oczywiście witam wszystkich. Dziękuję za podpowiedź, niestety nasuwa ona kolejne pytania. Czy mogę z tym jeździć i ile naprawienie takiej przyjemności kosztuje? Będę wdzięczna za odpowiedź, póki co mój mechanik jeszcze się nie odezwał.
|
|
|