To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Pomysł na nieco inny spot

marcink - 19-06-2016, 21:53
Temat postu: Pomysł na nieco inny spot
Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie temat zorganizowania spotu, który byłby atrakcyjny także dla osób z poza Krakowa i jego bezpośrednich okolic.

Chciałbym zorganizować spotkanie MitsuManiaków z Małopolski i nie tylko, w tym oto miejscu: http://www.gokarting.com.pl/
W tym samym budynku znajduje się kawiarnio-pizzeria, przed nim jest wystarczającej wielkości parking, obiekt położony jest na obrzeżach miasta, blisko południowej obwodnicy.

Goście z daleka będą mogli się posilić, rozsiąść w boksach i pogadać o szeroko pojętej motoryzacji.

Pytanie (w szczególności dla ludzi z poza Krakowa), czy jesteście zainteresowani tego typu wydarzeniem?
Kolejne pytanie - czy wolicie opcję "płatnie, ale na bogato" (rezerwacja toru dla MM, catering), czy "elastyczną", tj. kto chce się ścigać, ten wykupuje sobie indywidualnie przejazd, kto chce coś zjeść - ten zamawia sobie pizze, kto chce tylko posiedzieć - ten siedzi?

Tomek - 19-06-2016, 22:41

Za starych dobrych czasów spotykaliśmy się ze ślązakami na gokartach.
U nich w Tychach, u nas na Gromadzkiej.
Bywało i pod 20 osób.

trzeba to odnowić

marcink - 20-06-2016, 19:53

Liczę na ekipę ze śląska, jest tam kilka osób, które robią nie ałe dystanse aby zjawić się na spocie za Częstochową czy w Bielsku.

Generalnie możemy mieć super imprezy, wszystko da się zrobić, jedynie zamiary muszą się przekładać na frekwencję :)

mjsystem - 21-06-2016, 11:36

marcink napisał/a:
na spocie za Częstochową czy w Bielsku.
Przed Częstochową i za Bielskiem. Do "ostatniej" grupy "bielskiej" mi daleko. Mentalnie daleko. 8) A na gokarty trzeba znaleźć co najmniej 8-10 osób. :wink:
marcink - 02-10-2016, 11:23

Minęło już kilka miesięcy od zaszczepienia pomysłu.

Obawiam się,że pomysł umarł śmiercią naturalną :(

Jak do tej pory odzew był skromny, nie wiem czy forma jest mało atrakcyjna, czy zabrakło chęci na udział w jakimkolwiek spotkaniu MM Małopolska.

To chyba ostatnia chwila, żeby chętni na tego typu wydarzenie podnieśli rękę i zgłosili chęć uczestnictwa oraz odpowiedzieli na pytanie z pierwszego postu:
Cytat:
Pytanie (w szczególności dla ludzi z poza Krakowa), czy jesteście zainteresowani tego typu wydarzeniem?
Kolejne pytanie - czy wolicie opcję "płatnie, ale na bogato" (rezerwacja toru dla MM, catering), czy "elastyczną", tj. kto chce się ścigać, ten wykupuje sobie indywidualnie przejazd, kto chce coś zjeść - ten zamawia sobie pizze, kto chce tylko posiedzieć - ten siedzi?

Nawet jeśli nie jesteś zainteresowany - daj znać, będę przynajmniej wiedział czy pomysł jest nie trafiony, czy może niewielu klubowiczów tu zagląda.

Kassia - 04-10-2016, 15:12

dobry pomysl, sama kiedys myslalam zeby wpasc do KRK na spota bo u nas lipa :P
tylko ze ciezko z terminami, jesli chodzi o weekendy to u mnie tylko niedziela po poludniu wchodzi w gre.

Venom86 - 04-10-2016, 17:14

Ja jestem od nie dawna na forum ale na wszelkie formy spotu się pisze :)
Bzyk_R1 - 05-10-2016, 20:34

Ja mam 80km do KRK i chętnie bym przyjechał. Często latam do Sosnowca więc śląsk też mi pasuje w miarę. Ostatnio założyłem temat na moim regionie świętokrzyskim. Nigdy nie jeździłem na spoty samochodowe a MM widzę fajni ludzie i chciałbym Was poznać.