To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Star Techniczne - Wyłamany zamek przez złodzieja - dorobienie wkładki

Ardil - 06-08-2016, 21:37
Temat postu: Wyłamany zamek przez złodzieja - dorobienie wkładki
Witam w nocy jaki¶ edit próbował się dobrać do mojego mi¶ka . Zamek od strony kierowcy wyłamany i przekręcony w poprzek. Czy orientuje się kto¶ gdzie w Łodzi można dorobić wkładkę , tak aby móc korzystać z kluczyka od stacyjki tak jak to jest fabrycznie ?

[ Dodano: 07-08-2016, 17:28 ]
Włamania ci±g dalszy . Dzi¶ rano zobaczyłem cał± klamkę popękan± , i wybity zamek . Ponawiam pytanie czy kto¶ orientuje się jak to naprawić we własnym zakresie . Złodziej 3 szansy już nie dostanie samochód został przeniesiony na prywatny parking :evil:

mkm - 07-08-2016, 19:16

We własnym zakresie będzie ciężko.
Jeżeli zniszczyli stacyjkę to musisz kupić drug± i podjechać do jakiego¶ zakładu, żeby ustawili Ci zapadki pod Twój kluczyk

Ardil - 08-08-2016, 01:19

Ale czy wystarczy , żebym kupił obojętnie jak± używana stacyjkę , i wtedy zapadki ustawi± ?
mkm - 08-08-2016, 16:22

Ja dawałem same wkładki do klamek - kazali kupić obojetne jakie, byle z "tej klamki".
Przy stacyjce nie wiem czy jest tak samo, ale podejrzewam, że tak samo.
Pytanie co Ci uszkodzili - czy sam± wkładkę czy nie tylko.

Ardil - 08-08-2016, 21:12

Generalnie wkładki niema została tylko dziura :twisted: , podejrzewam , że została wbita do ¶rodka , w ¶rodę będę rozkręcał drzwi to zdam relację .

[ Dodano: 17-08-2016, 15:19 ]
Temat do zamknięcia . Koszt klamki i zamka = 100 zł , "zakodowanie zamka" pod fabryczny kluczyk 70 zł . Montaż 30 minut samemu . Gdyby kto¶ miał podobny problem pisać na PW . Pozdrawiam