To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EA2A/W 2.0] Jakimi elementami różnią się tempomaty 2,5a2.0

West - 07-08-2016, 11:01
Temat postu: [EA2A/W 2.0] Jakimi elementami różnią się tempomaty 2,5a2.0
Witam. Nie mogłem nigdzie znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie więc pytam...
Mam okazję podebrać z 2,5V6-ki kompletną tapicerkę z zegarami HC (które znalazłem jak przerobić) do mojego Galanta 2.0. Chciał bym do tego jeszcze kierownicę z tempomatem. Mógł bym jeszcze zabrać z V-ki instalację pod tempomat i elementy które by mi były kiedyś ewentualnie potrzebne jak bym 2.0 z tempomatem znalazł - co bym miał wtedy mniej do przełożenia. Miał bym już wtedy kiere z tempomatem, wiązkę... ale moje pytanie brzmi: Jakie elementy mógł bym jeszcze wziąć i czym się różnią te dwa układy w Avansie 2,5V6 2003r i moim Sporcie 2.0 z 2000r. Pozdrawiam

robertdg - 07-08-2016, 15:22

Potzrebujesz czujniki na pedały sprzegła i hamulca, sterownik, pompke sterująca, przpustnica jest całkiem inna do tego wiązki, ale było już podobnie opisywane tutaj http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=39570
West - 22-08-2016, 09:21

Kolego złoty... Dzięki za pomoc. Tylko powiedz mi jedno. Mianowicie jak zacząłem w jednym wątku to przeniosłeś mi to do śmierci... Więc wydawało mi się, że mam się pytać po tematach... Nie dojdziesz??? A tempomat, zegary, czy grzane fotele to wg mnie nie jest ten sam temat. Ja posiadam tylko te same elementy a chcę być dobrze zrozumiany. Dzięki i pozdrawiam.