To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - Mitsubishi Galant 2.5 V6 + GAZ LPG

PASKI - 08-08-2016, 16:26
Temat postu: Mitsubishi Galant 2.5 V6 + GAZ LPG
Witam
co powiecie o tym ? może ktoś oglądał lub go kojarzy.
dzwoniłem i nadkola są do roboty, sprzedający ma mi przesłać dodatkowe zdjęcia.

LINK

Hugo - 08-08-2016, 19:56

Kielichy też do roboty.
pawik - 08-08-2016, 20:36

Ciekawe po czym to stwierdziłeś
robertdg - 08-08-2016, 21:31

Może po tych kłujących strupach:

Każdy kto grzebał kielichy wie że taki stan to tylko zapowiedź głebszej ingerencji

pawik - 08-08-2016, 21:46

Z tym to jeszcze parę latek bez problemu przejedzie ciekawe jak u was wyglądają ,te auta mają już prawie po 20 lat jak ktoś chce igłę to do salonu i tak nie wiadomo czy by dobrze trafił hehe
robertdg - 08-08-2016, 21:54

pawik napisał/a:
Z tym to jeszcze parę latek bez problemu przejedzie ciekawe jak u was wyglądają ,te auta mają już prawie po 20 lat jak ktoś chce igłę to do fabryki i tak nie wiadomo czy by dobrze trafił hehe
Jak sie podpisujesz pod tym recami i nogami, że w razie gdyby górny wahacz sie urwał i ktos by został kaleką na całe zycie a TY mu będziesz spałacał rente, to już Twoja sprawa, trzeba mieć wyobraźnie, użytkownicy rozbijali o wiele mniejsze skorupy rdzy a w środku było źle.
Prosze tu bez przepychanek, bo skoro został wytkniety fakt oczywisty to tak jest a rzeczywistosc zweryfikuje, naprawde nie rozumiem Twojej postawy. Skoro widać skorupe rdzy to co to niby jest, róza, tulipan, a może jakiś inny ozdobny kwiatek :?: Żenada :roll:

Hugo - 08-08-2016, 21:55

pawik, nic do Ciebie nie mam, chodziło mi bardziej o to, że jest tam korozja, a to co napisał
robertdg napisał/a:
Każdy kto grzebał kielichy wie że taki stan to tylko zapowiedź głebszej ingerencji
to niestety prawda. Można jeszcze znaleźć Galanta z niegrzebanymi kielichami bez korozji widocznej od góry po podniesieniu maski i od strony kół, mi się taki dziwny Galant trafił :wink: Tfu, tfu, odpukać, bo zaraz wylezie :mrgreen:
PASKI - 10-08-2016, 12:12

Ogólnie nie wygląda źle, oprócz kielichow i nadkoki. Ciekawe jak silnik pracuje. Może się przyjadę, ale szczerze to już powoli zaczyna mi się nudzić to szukanie.

[ Dodano: 11-08-2016, 08:38 ]
instalacje gazowa jaką posiada to sterownik SEQUEL firmy lecho elektronik autogaz wtryski HANA - co o niej myślicie ?