Chcę kupić Galanta! - Mitsubishi Galant 2.0 1999
Noxiuu - 10-08-2016, 17:42 Temat postu: Mitsubishi Galant 2.0 1999 Witam,
Od paru miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy, do tej pory jeździłem samochodami rodziców, lecz teraz w okresie letnim gdy zarobiłem trochę grosza postanowiłem kupić coś własnego. W oko wpadł mi następujący Galant:
http://otomoto.pl/oferta/...y-ID6yqy3h.html
Chciałbym zaczerpnąć opinii osób bardziej doswiadczonych. Od razu zadać chciałbym pytanie: czy uważacie ten samochód jako dobry na początek dla osoby bądź co bądź niedoświadczonej?
Z góry dzięki i pozdrawiam,
Marcin.
Piospi - 10-08-2016, 19:05
Galant za taką cenę może być skarbonką.
kuba123 - 10-08-2016, 22:58
Wrzucałem kiedyś tego Galanta na inne forum samochodowe i napisali dokładnie to co kolega wyżej. Za tani i może okazać się, że będzie trzeba w niego bardzo dużo wpakować.
robertdg - 11-08-2016, 07:16
Noxiuu napisał/a: | Od razu zadać chciałbym pytanie: czy uważacie ten samochód jako dobry na początek dla osoby bądź co bądź niedoświadczonej? | Każdy jest dobry, ale psuć sobie świeże doświadczenia ze względu na kupno auta które się podoba a które niekoniecznie musi reprezentowac stan do spokojnego uzytkowania, gdzie spokojnie drugą wartośc auta można utopić w podstawowe serwisy, nie mówiąc już o bolaczkach tych aut
Hugo - 11-08-2016, 07:59
Ze zdjęć wygłąda zadziwiająco dobrze. Normalnie szok Oczywiście standardowo tylne nadkola do roboty, ciekawe jak wyglądają dolne ranty drzwi i podwozie? Komora silnika, kielichy jak nowe i nie wyglądają na naprawiane. Zwróćcie uwagę na śruby mocujące amortyzatory i tuleje górnych wahaczy, jeszcze widać oryginalną galwanizację. To naprawdę rzadkość. Moim zdaniem warto go obejrzeć.
Ewcia80 - 11-08-2016, 08:16
A czy powinno być fabrycznie tak,że na mocowaniach górnych przednich wahaczy widać lakier ten co jest na kielichu?Chyba był malowany kielich ,ale moge sie mylić bo sie nie znam w sumie
Hugo - 11-08-2016, 19:42
Ewcia80, wskaż dokładniej, bo z tego opisu nic nie wiadomo...
Ewcia80 - 11-08-2016, 20:09
Ja tylko zauważylam,że jedna z tulejek od strony pasażera ma nalot lakieru takiego jak kielich.A moze tak ma być?
Hugo - 11-08-2016, 22:03
Ewcia80 napisał/a: | A moze tak ma być? | Tak, tak jest w oryginale.
|
|
|