Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2,5V6 Avance, Dąbrowa G. 2002
banan - 11-08-2016, 16:33 Temat postu: [EAx 97-04] Galant 2,5V6 Avance, Dąbrowa G. 2002 Witam,
czy znacie tego Miśka?
Opis pojazdu
Tym razem przedstawiam Państwu bardzo bogato doposażonego Galanta w kolorze fioletowym T07 i rzadko spotykanych kremowych skórach w środku.
Poza standarowym wyposażeniem w postaci pełnej elektryki na szyby i lusterka, 4ma poduszkami powietrznymi, klient otrzymuje następujące dodatki:
- nowy rozrząd
- obniżone zawieszenie (-40mm)
- rozpórka kielichow
- pełne wygłuszenie: podłoga, dach, drzwi, bagażnik a nawet maska
- kremowe skóry z dwustopniowym podgrzewaniem i elektryczną regulacją w 4ch płaszczynzach
- wstawione nowe reperaturki tylnych błotników
- wykonaną konserwację podwozia i wnęk kół
- zregenerowane hamulce: wyczyszczone, przesmarowane, pomalowane proszkowo
- oplacona akcyza
- nowe opony przód, tył 6.5 mm
- głośniki Hertz
Auto w doskonałym stanie blacharskim jak i mechanicznym. W tej konfiguracji to prawdziwy unikat, wyglądający i jeżdżący jak nowy samochód. Zapraszam do oględzin i zakupu tego wyjątkowego i pięknego samochodu.
Auto już opłacone, z kompletem dokumentów. Zostaje tylko zarejestrowanie.
W razie pytań chętnie odpowiem pod telefonem.
http://otomoto.pl/oferta/...y-ID6ywBy1.html
Pozdrawiam,
banan.
Hugo - 11-08-2016, 19:55
Wygląda dobrze, ale oczywiście skóry nie są z niego. Po pierwsze w Avance nigdy nie wychodziły kremowe skóry, a jakby tego było mało tapicerka jest z roczników 1996-1997, bo fotele przednie nie mają nawet kieszeni z tyłu w oparciach. Ponadto po II lifcie zagłówki przednich foteli miały "dziury" pośrodku. Wygłuszenie kiepskie, same maty butylowe niewiele dają, brakuje na nich pianki kauczukowej
To takie szczegóły, poza tym auto naprawdę wygląda interesująco.
P.S. Halogeny zaparowane, więc na 99% coś się działo ze zderzakiem i są pourywane dolne uchwyty halogenów.
banan - 11-08-2016, 20:03
Wszystko to oprócz butylenu wiedziałem. Zagłówki i halogeny wyłapałem. Dla mnie do ideału (avance, świeży, manual, skóry) brakuje tylko porządnego gazu. No i cena spora, ale damy radę.
Te fotele to są chyba swapy, bo napisane, że regulacja elektryczna 4 punktowa. Było coś takiego w Galu w ogóle?
Ewcia80 - 11-08-2016, 20:13
A tak z ciekawości zapytam,czy jak skora bezowa szla w oryginale to zawsze razem z bezowymi pasami bezpieczenstwa,czy mogly byc czarne?
bialyjayz - 11-08-2016, 20:26
no i ta cena jakiś wariat
Paweł84 - 11-08-2016, 20:27
hehehe
Hugo - 11-08-2016, 22:08
Do beżowej skóry były beżowe pasy bezpieczeństwa.
Jeśli jest faktycznie bez korozji itp. to cena jest niska. Każdy za 9 000-10 000 zł wyjdzie tyle albo więcej jeśli będziemy chcieli go doprowadzić do normalnego stanu (wiem coś o tym ).
banan - 12-08-2016, 10:42
Kupiłbym go w tej cenie gdyby miał oryginalne fotele z dziurami w zagówkach i porządny gaz. Tak to trochę szkoda tyle wydać jeśli musisz dołożyć i nie wiesz o co chodzi z wnętrzem...
Owczar - 12-08-2016, 16:04
Ktoś sobie zrobił swap foteli bo te są po prostu ładniejsze niż czarne- choć to oczywiście rzecz gustu. Cena jak na galanta wysoka. jeśli chodzi o LPG to o wiele lepszy deal jest kupić bez gazu i założyć. Wiesz co masz i wiesz, że nie jeździł na ubogo...
banan - 17-08-2016, 07:15
Owczar to też racja!
|
|
|