To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Łada jak Lancer!?

Anonymous - 08-03-2007, 19:51
Temat postu: Łada jak Lancer!?

Takie porównanie znalazłem na interii! Zresztą zjęcia mówią same za siebie. Ruskie też potrafią :biggrin: Link do artykułu

Marcin-Krak - 09-03-2007, 21:36

Tak jak to wczoraj zobaczyłem to się zastanawiałem gdzie oni tam tego lancera widzą :badgrin:
Robson86 - 09-03-2007, 22:24

hmmm....choc ten zarys wlotu powietrza juz gdzies widzialem :? :? ...ale reszta nie przypomina niczego :)
stanik - 09-03-2007, 23:40

audi tez w najnowszych modelach ma wlot powietrza taki rozciagniety na zderzak. Ja tu nie widze jakiegos podobienstwa, jedynie moze jakis jeden akcent stylistyczny podobny. Ale w dzisiejszych czasach trudno aby czegos nie powtorzyc. Na pewno nie jest to tak jak w Chinach ze tylko jedno swiatlo zmienili.
pozdrawiam

Robson86 - 10-03-2007, 00:08

stanik napisał/a:
audi tez w najnowszych modelach ma wlot powietrza taki rozciagniety na zderzak

VW corrado czy scirocco (concept) tez ma taki :twisted:
Pozdroo

ruslana81 - 21-03-2007, 10:23

a ja uwielbiam te szerokie wloty powietrza....jakby miał połknąć auto jadące przed nim :evil5: Bardzo podobny do Łady C jest misiek Concept-Sportback ... a z większych aut z takimi mordkami podobne są do siebie Dodge RAM i misio Street Raider (też concept)....ajjjjj...powalają mnie takie pyski...
Koton - 22-03-2007, 00:28

nie podoba mi się moda na mówienie że coś wygląda jak coś innego. Coś może być ładne albo brzydkie. Poza tym lancer jest sedanem a to jest hatchback !! i to jakiś taki posepny hatchback :D