Forum ogólne - Łada jak Lancer!?
Anonymous - 08-03-2007, 19:51 Temat postu: Łada jak Lancer!?
Takie porównanie znalazłem na interii! Zresztą zjęcia mówią same za siebie. Ruskie też potrafią Link do artykułu
Marcin-Krak - 09-03-2007, 21:36
Tak jak to wczoraj zobaczyłem to się zastanawiałem gdzie oni tam tego lancera widzą
Robson86 - 09-03-2007, 22:24
hmmm....choc ten zarys wlotu powietrza juz gdzies widzialem ...ale reszta nie przypomina niczego
stanik - 09-03-2007, 23:40
audi tez w najnowszych modelach ma wlot powietrza taki rozciagniety na zderzak. Ja tu nie widze jakiegos podobienstwa, jedynie moze jakis jeden akcent stylistyczny podobny. Ale w dzisiejszych czasach trudno aby czegos nie powtorzyc. Na pewno nie jest to tak jak w Chinach ze tylko jedno swiatlo zmienili.
pozdrawiam
Robson86 - 10-03-2007, 00:08
stanik napisał/a: | audi tez w najnowszych modelach ma wlot powietrza taki rozciagniety na zderzak |
VW corrado czy scirocco (concept) tez ma taki
Pozdroo
ruslana81 - 21-03-2007, 10:23
a ja uwielbiam te szerokie wloty powietrza....jakby miał połknąć auto jadące przed nim Bardzo podobny do Łady C jest misiek Concept-Sportback ... a z większych aut z takimi mordkami podobne są do siebie Dodge RAM i misio Street Raider (też concept)....ajjjjj...powalają mnie takie pyski...
Koton - 22-03-2007, 00:28
nie podoba mi się moda na mówienie że coś wygląda jak coś innego. Coś może być ładne albo brzydkie. Poza tym lancer jest sedanem a to jest hatchback !! i to jakiś taki posepny hatchback
|
|
|