Nasze Miśki - Mitsubishi Outlander 2.0 Turbo - Czarna Kobra !
mroz3k - 25-08-2016, 10:19 Temat postu: Mitsubishi Outlander 2.0 Turbo - Czarna Kobra ! Witam,
Mam na imię Marcin i chciałem się przywitać z forum wraz z moim nowym nabytkiem Mitsubishi Outlander 2.0 Turbo z 2005 roku. Auto od pierwszego właściciela z kompletną książką serwisową oraz wszystkimi rachunkami dotyczących serwisu.
Co do modyfikacji to jeszcze o tym nie myślałem, narazie usunąłem ledy które są widoczne jeszcze na zdjęciach na zderzaku.
A tutaj kilka fotek:
Radio GMS 6323 Luxury
Pozdrawiam
Fragu - 25-08-2016, 10:25
Ładny!
Pokaż zdjęcie centralnie z boku, bo te felgi wyglądają ciekawie
Moc pójdzie do góry?
mroz3k - 25-08-2016, 10:29
Fragu napisał/a: | Ładny!
Pokaż zdjęcie centralnie z boku, bo te felgi wyglądają ciekawie
Moc pójdzie do góry? |
Moc pewnie pójdzie w górę ale to przy wizycie w Polsce na przyszł rok.
eremita - 25-08-2016, 11:56
Gratulacje zakupu.
Czarny poturbowany Outlander mega mi się podoba
Te srebrne listwy to oryginał czy poprzednik sobie dokleił? Lepiej jak są czarne.
mroz3k - 25-08-2016, 11:57
eremita napisał/a: | Gratulacje zakupu.
Czarny poturbowany Outlander mega mi się podoba
Te srebrne listwy to oryginał czy poprzednik sobie dokleił? Lepiej jak są czarne. |
Niestety poprzedni własciciel dokleił to :/
Teraz się głowię jak się tego pozbyć bo również bardzo mi się to nie podoba.
MarcinGdy - 25-08-2016, 13:46
Witka z Gdyni Trójmiasto rośnie w uturbioną siłę spod znaku 3 diamentów
Śmigam takim samym, tylko szarakiem .
Ogólnie w naszych okolicach większość to modele bez TURBO.
GRATKI !
staszq2 - 25-08-2016, 20:39
Fajna sztuka do tego czarny najgorszy z kolorów jakie można kupić... w utrzymaniu rzecz jasna ale najładniejszy jak odpicowany Gratulacje z zakupu i niech się kółka kręcą, obowiązkowo zrób strojenie pod kątem NM a będziesz zadowolony i z jazdy i ze spalania
mroz3k - 25-08-2016, 20:51
staszq2 napisał/a: | Fajna sztuka do tego czarny najgorszy z kolorów jakie można kupić... w utrzymaniu rzecz jasna ale najładniejszy jak odpicowany Gratulacje z zakupu i niech się kółka kręcą, obowiązkowo zrób strojenie pod kątem NM a będziesz zadowolony i z jazdy i ze spalania |
Jakąś konkretną firmę do strojenia polecasz? Chodzi o sam chip? Czy jakieś inne modyfikacje?
szuwar - 25-08-2016, 21:09
Prezentuje się zacnie !!! Gratulacje !
W@sio - 25-08-2016, 22:03
Przeczytaj uważnie wątek mojego O1T albo kolegi Zwierzu - tam opisane są przygody z modyfikacjami
Gratuluje wyboru!
Stówa - 25-08-2016, 22:23
Kocham te outki, jedyne co mnie od nich na razie trzyma to deska rozdzielacza, a konkretnie obudowa zegarów. Gratuluję zakupu i szerokości. Będę badał temat
staszq2 - 26-08-2016, 08:05
mroz3k napisał/a: | Jakąś konkretną firmę do strojenia polecasz? Chodzi o sam chip? Czy jakieś inne modyfikacje? |
Żadne pudełka z chipami tylko kilkugodzinne strojenie w porządnym i sprawdzonym warsztacie, tak jak W@sio napisał poczytaj sobie wątki ich autek, co do polecenia do ja robiłem w RS Servise ale patrząc na Twoją lokalizację to drugi koniec Polski ( a że jesteś w Oslo to jeszcze dalej ) jakbyś chciał do nich jechać także nie wiem kto w Twoich okolicach potrafi to dobrze robić...
mroz3k - 03-09-2016, 10:36
Mały update po usunięciu ledów ze zderzaka, oraz listew chromowych z drzwi. Wygląda o wiele lepiej.
Bzyk_R1 - 12-09-2016, 14:47
Uwielbiam ten samochód. Mam dylemat czy spać w nim czy w mieszkaniu nie no żart gratuluje wersji silnikowej
mroz3k - 17-01-2017, 17:15
Odświeżam troszkę temat. Poza wymianą rury wlewu paliwa za dużo się nie wydarzyło. Wymieniłem olej a Valvoline SynPower. A tak to czekam na wyjazd do Polski, wtedy wezmę się za program i ewentualne modyfikację.
A tu Turbo na zimowych kołach.
Czeka mnie wymana tylnych tarcz hamulcowych i klocków, co polecacie?
|
|
|