To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Zlot Karkonosze 2016 - podziękowania

stary alfer - 30-08-2016, 07:56
Temat postu: Zlot Karkonosze 2016 - podziękowania
Organizacja Zlotu w tak pięknych okolicznościach przyrody musiała się skończyć sukcesem :)
Udało się wszystko co zaplanowaliście. Serdecznie dziękuję, że mogłem uczestniczyć w tak sympatycznym spotkaniu. Brawa dla Organizatorów, brawa dla przybyłych Mitsumaników.

szuwar - 30-08-2016, 08:04

Dziękuję również za chęci, mobilizację i trud włożony w zorganizowanie kolejnego "Mitsumaniakowego" zamieszania. Szacunek !

P.S. Macie tylko trochę przereklamowany ten wodospad.

Stówa - 30-08-2016, 08:31

Fakt, faktem trzeba przyznać, że zlot zorganizowany bardzo dobrze, za co serdecznie dziękujemy wszystkim organizatorom! Chciałem zwrócić uwagę na perfekcyjne przygotowanie całej kolumny, po prostu mistrzostwo świata, to było moje marzenie marzenie jeszcze za czasów dzieciaka, jechać w tak świetnie zorganizowanym konwoju! BRAWO WY!
Firebee - 30-08-2016, 09:03

W imieniu Czarnuchów wielkie podziękowania dla Organizatorów za świetny Zlot!
Szacunek dla Was wszystkich!
Firek

Juiceman - 30-08-2016, 09:22

Dziękować dziękować fajniusi zlot!
mkm - 30-08-2016, 09:36

W imieniu swoim i osób mi towarzyszących chciałem podziekować za kolejny wspaniały Zlot.

DZIĘKUJEMY, DZIĘKUJEMY i jeszcze raz DZIĘKUJEMY!

Organizatorom, uczestnikom, Markusowi, wszystkim bez wyjątku :D

Zeby nie było.. :twisted: .
Do wspomnianego przez szuwar-a wodospadu chciałbym dodać, że nie wszystkie jeżyny były dostatecznie dojrzałe, a te dojrzałe trudno dostępne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kilgal - 30-08-2016, 11:26

Ja również chciałem podziękować za perfekcyjną organizację tego wydarzenia!
W szczegolnosci doceniam trud wlozony w organizację imprez na miejscu i przede wszystkim w kluczowy spot pod Jelonkiem :lol: czyli Mitsukolumna Przesieka - Jelenia Góra Rynek.
Bezpiecznie i wesoło :D

angelos - 30-08-2016, 12:42

My też dziękujemy. Było bardzo miło. A jeżyn już nie było, bo zjedliśmy wszystkie w środę 😁
Bizi78 - 30-08-2016, 12:53

Wielkie dzięki za super zlot =D> :notworthy: .
Jaro1974 - 30-08-2016, 14:35

I ja również dziękuję za super imprezę, za pogaduszki sobotnie przy ognisku czy też niedzielne podczas burzy, za niedzielne karaoke, choć niektórym się to może nie podobało. Do następnego roku, nieważne gdzie :twisted: :twisted: :twisted:
tomasek - 30-08-2016, 16:48

Wielki szacun dla Organizatorów za ogarnięcie imprezy,organizacja kolumny super :mrgreen:
Kolejny udany Zlot,tylko jak zwykle za krótko :!:
Do zobaczenia na kolejnym :mrgreen: :mrgreen:

Bartek - 30-08-2016, 16:58

Brawo - mega udany Zlot.

Zawiesiliście tak wysoko poprzeczkę, że organizatorzy kolejnych będą mieli bardzo trudno, żeby zrobić lepszy Zlot niż wasz.

Pogodę też mieliście po swojej stronie - i te fajerwerki na Śnieżce ostatniej nocy..... brak słów :D

Faza - 30-08-2016, 18:29

Bardzo fajny zlot za co nalezą się wielkie podziękowania dla wszystkich zamieszanych w to wydarzenie:)
West - 30-08-2016, 18:57

Podziękowania za super Zlot i gratulacje dla organizatorów i zwycięzców :biggrin:

ps. Obiło mi się o uszy, że moja Zuzia dostała dyplom za rysunek...
Prawda czy zostałem "nabrany"???

Pozdrawiam serdecznie B-)

sveno - 30-08-2016, 21:39

Super Zlot, dołączamy się do serdecznego DZIĘ-KU-JE-MY :)