Potrzebna Pomoc - Pomoc prawna dla rodziny torturowanej i katowanej
Sayoo - 01-09-2016, 12:18 Temat postu: Pomoc prawna dla rodziny torturowanej i katowanej Witam nie jestem nowym forumowiczem ale ze względu na problemy dnia codziennego zostałem zmuszony założyć nowe konto ... Mam na imię Przemek stary log (malydjs) nie raz spotkaliśmy się na zlocie fanów 3 diamentów (Stryków , Grudziądz) . Wiem że Mitsumianiaki to zbiór ludzi o dobrych sercach dlatego prosze o pomoc jak by to powiedzieć na wczoraj nie chce prosić o pomoc finansową czy jaką kolwiek a raczej bardziej słowno/prawną chce pomóc kobiecie która z dnia na dzień wyjechała spowrotem do naszej ojczyzny powód bardzo pospolity katowana poniewierana duszona etc. aż zaczeło to się mścić na jej dzieciach. Po dziesiątkach godzin spędzonych na rozmowie z tą kobietą (bardzo dobra znajoma) doszłem do wniosku że tak być nie może ... nie chce tu prosić o pomoc finansową czy mieszkanie tylko o pomoc prawną. Mianowicie co zrobić żeby delikwent nie mógł niczego jej zrobic tak samo ona jak i dzieci czują się zagrożone. Bardzej potrzebuję tutaj pomocy prawnej ale przyznam szczerze że wynikło to z dnia na dzień ... w momęcie kiedy pisze tego posta wiem że już jest w drodze do PL a muszę działąć prędko Proszę was o pomoc gdyż niektóre polskie placówki rozkładają ręce co niestety jest przykre chętnie skontaktuje się telefonicznie Skype etc. napewno odwdzięczę się w przyszłości POZDRAWIAM PRZEMEK
|
|
|