Archiwum - Bardzo proszę o uwagi dotyczące samochodu
Anonymous - 09-03-2007, 21:36 Temat postu: Bardzo proszę o uwagi dotyczące samochodu Szukam cały czas Carismy. Bardzo prosiłbym o uwagi dotyczące tylko tego autka http://www.gratka.pl/moto...1ee074f1c649bc. Co o nim myślicie, czy nie wydaje się wam, że jest po zderzeniu - tył od strony kierowcy?. Dziękuję. No i nie ma napisu DID?
Matejko - 09-03-2007, 22:11
no powinien byc did pod lewa lampa - ale mogli nie przyczepic - roznie to bywa, ogolnie ze zdjec nie ma sie do czego przyczepic, wiec warto obejrzec naocznie
arekp - 09-03-2007, 22:58
Sliczna
stanik - 09-03-2007, 23:34
jesli nie masz 700km w jedna strone to ja bym pojechal ja obejrzec.
Pozdrawiam
Robson86 - 10-03-2007, 00:05
niestety nie moge sie wypowiedziec za bardzo...zdjecia mi sie nie chca powiekszyc
...ale patrzac na "miniaturki" to wyglada bardzo ladnie...choc przynajmniej mi nie pasuje ten malutki spoilerek na tylnej klapie. Ale poza tym super
vitt napisał/a: | No i nie ma napisu DID? |
...napis powinien byc, raczej watpie zeby fabryka zapomniala zamontowac "oznaczenia" silnika...no chyba ze jest powypadkowa albo komus sie spodobal (ten znaczek)
Pozdroo
Anonymous - 10-03-2007, 06:13 Temat postu: No właśnie Oglądam ten tył, i kurczę gdyby nie brak tego napisu, oraz ten dziwny spoilerek, to chyba nie fabryczne, widać że to dodatek, chmm, facet upierał się jak dzwoniłem, że bezwypadek. A drogi mam 400 w jedną stronę. Gdyby jakiś mitsumaniak mógł się tam przejechać? Chyba będę musiał sam zasuwać. Dajcie znać, tam w białostockim dużo jest fanów carismy. Pozdrawiam.
Matejko - 10-03-2007, 08:57
spoiler jest w porzadku, co do naklejek - to moglo tego did nie byc i tyle, jakby cos bylo z klapa robione to nie byloby tych naklejek ktore sa
Anonymous - 10-03-2007, 11:02
Matejko nie wprowadzaj Pana w bład, DID powinno być a skoro go nie ma to znaczy że ktoś go z jakiejs przyczyny zabrał.
A poza tym zdjęcia niczego nie dowodzą trzeba jechac i zobaczyć niestety tez kilka razy małopolske zwiedziłem żeby wrak zobaczyć. Z okolicy radomia moge ci sprawdzić auto zrobić foty.
pozdro
Matejko - 10-03-2007, 13:47
deadly napisał/a: | Matejko nie wprowadzaj Pana w bład, |
niech bedzie, jak jest znaczek i napis carisma to did tez powinien byc
Pieniek - 10-03-2007, 15:11
znaczek Di_D na pewno powinien być a poza tym nie podoba mi sie spasowanie klapy, chyba jest trońkę za wysoko.
Czy ktoś wie od kiedy były dymione lampy przednie?
Anonymous - 10-03-2007, 15:47 Temat postu: mocowanie zaczepów chłodnicy (chyba) A mi się nie podobają te mocowania zaczepów chłodnicy. Mam taki sam rocznik ale rdzy to ja w tym miejscu wogóle nie mam. Tak jakby stał bez maski bardzo długo
Pieniek - 10-03-2007, 16:02
albo te zaczepy dokupione na jakimś szrocie, w mojej cari też nie ma na nich deka rdzy. Ponadto wydaje mi się że w 2002 roku nie było dymionych lamp.
Anonymous - 10-03-2007, 16:08
Pieniek napisał/a: | albo te zaczepy dokupione na jakimś szrocie, w mojej cari też nie ma na nich deka rdzy. Ponadto wydaje mi się że w 2002 roku nie było dymionych lamp. |
Były od 2002 roku - ja takowe mam
szczeslaw - 10-03-2007, 17:08
Jak na mój gust to samochód miał delikatne spotkanie z jakimś słupkiem na parkingu lub czymś w tym rodzaju. Lewa tylna lampa wygląda mi na nowszą niż reszta. Do tego brak napisu DiD sugeruje naprawę lub wymianę okulara reflektora.
Ale nie był to jakiś spory dzwon.
Takie przynajmniej odnoszę wrażenie z fotek.
mlun - 10-03-2007, 17:21
Według mnie takie elemetyn mogła zardzewieć.A co do braku napisu DiD to może poprstu była jakaś obcierak parkingowa albo coś nie groźne bez potrzeby jakichś większych nakładów pracy. Nie ukrywajmy ale naopewno każdemu się zdarzyło sie coś lekko wgnieść zarysować czy urwać.Ważne aby samochód nie byłdo poły skasowany albo z łożony z dwóch.
|
|
|