Colt - Ogólne - Skrzypienie przedniego zawieszenia
martin778 - 23-09-2016, 09:26 Temat postu: Skrzypienie przedniego zawieszenia Witam czy zauwazyliscie w swoich coltach skrzypienie przedniego zawieszenia zwlaszcza przy przejzdzie przez progi zawalniajace ale tylko wtedy gdy samochod jest po nocy po przejechaniu kilku kilometrow skrzypienie znika pytam bo mam ta sama przypadlosc w grandisie i tak sie zastanawiam czy jest to norma w samochodach marki mitsubischi.
Pawlik84 - 23-09-2016, 18:02
U mnie cisza. Zawieszenia w zasadzie nie słyszę nic nie trzeszczy-piszczy nic nie puka. Ale chętnie zamienię się z Tob± daj mi te piszczenie a ja dam ci ciężko wchodz±c± jedynkę na zimnym silniku .
martin778 - 23-09-2016, 18:13
Nie dziekuje wole trzeszczenie A co do tematu nizej mam na mysli wyswietlacz to niezle gowno wsadzili w te samochody wyswietlacz dziala ale nie moge przelaczyc na spalanie biezace zablokowlao sie na ogolnym i tak pozostawilem,bynajmiej wyswietlacz mi nie gasnie i zapala sie na przemian.
W poniedzialek dostane kolejny wyswietlacz to pokusze sie o trzecia wymiane ciekawe co tym razem bedzie nie tak.
lech55 - 27-09-2016, 22:29
SprawdĽ ł±czniki stabilizatora, uszkodzenie których może powodować dziwne dĽwięki z przodu auta.
Pawlik84 - 28-09-2016, 07:52
Mog± tez piszczeć gumy stabilizatora - warto też to sprawdzić. Przeleć się na stację diagnostyczna na szarpaki i z tunelu zdiagnozuj.
|
|
|