To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - Prośba o ocenę

luk2501 - 07-10-2016, 22:31
Temat postu: Prośba o ocenę
Witam
Proszę o ocenę samochodu z poniższego linku.
http://otomoto.pl/oferta/...y-ID6yA8Ir.html
Książki serwisowej nie prześle na emaila pokarze tylko na miejscu twierdzi że 100 % bez wypadek wszystkie szyby ok. Dziękuję Łukasz

Bzyk_R1 - 08-10-2016, 09:24

Witaj

W tym wozie nie ma ESP, kurtyn bocznych, elektrycznych foteli, tempomatu nie zrobił zdjęcia, gdybym ja miał to na bank wstawiłbym fotkę. Auto stoi już na zimówce więc dopytaj o letni komplet. Więcej nic się nie wyciągnie z tych zdjęć, ogólnie trzyma się kupy. Jak potwierdzisz ten przebieg i reszta podzespołów i układów samochodu będzie działać bez zastrzeżeń to bierz z zamkniętymi oczami bo 2.0 nie do zdarcia jest podobno i wkładaj tam LPG.

Chociaż i tak polecam 2.0 Turbo :)

luk2501 - 08-10-2016, 12:25

Dziękuję za odpowiedź. Właśnie dlatego wybrałem ten samochód i ten silnik bo lpg będzie zakładane
marrok - 08-10-2016, 12:57
Temat postu: Re: Prośba o ocenę
luk2501 napisał/a:
Witam
Proszę o ocenę samochodu z poniższego linku.
http://otomoto.pl/oferta/...y-ID6yA8Ir.html
Książki serwisowej nie prześle na emaila pokarze tylko na miejscu twierdzi że 100 % bez wypadek wszystkie szyby ok. Dziękuję Łukasz

Na zdjęciach ładnie wygląda, ale to są zdjęcia.
Mechaniki z nich nie ocenisz, i tak musisz pojechać i sprawdzić organoleptycznie.
O ile drobne naprawy mechaniczne to nie problem, to największy wróg tego auta to korozja !
Koniczne sprawdź spód auta ! Jeżeli leży świeża konserwa, to znaczy że problem jest b. duży i sprzedawca chce ukryć stan podłogi. Mój kolega naciął się właśnie na takie auto, dodatkowo oprócz spodu miła przegniły zbiornik paliwa i wlew.
Auto jest rewelacyjne, ale wyłącznie jeżeli kupi się zdrowy egzemplarz.

luk2501 - 08-10-2016, 19:19

Rozmawiałem z właścicielem komisu całe auto w oryginale lakier jak również fabryczna konserwacja. Nie było żadnych baranków nakładanych ani na progach ani na podłodze. Jutro jadę oglądać. Miejmy nadzieję że będzie tak ładne jak na zdjęciach.
marrok - 09-10-2016, 11:28

luk2501 napisał/a:
Rozmawiałem z właścicielem komisu całe auto w oryginale lakier jak również fabryczna konserwacja. Nie było żadnych baranków nakładanych ani na progach ani na podłodze. Jutro jadę oglądać. Miejmy nadzieję że będzie tak ładne jak na zdjęciach.

Tyle że te auta nie posiadały fabrycznej konserwacji :badgrin: , a jedynie pomalowaną blachę + gumę na zgrzewach blach i w miejscach gdzie kamienie spod kół wylatują. Konserwacja na całym podwoziu może (nie musi) znaczyć że auto miało duży problem z rdzą i próbowano ja naprawić (oby) lub co gorsza zamaskować.
Jeżeli wszystko jest ok to super, ale powtarzam co pisałem, dokładnie, bardzo dokładnie obejrzyj spód auta i wnękę na koło zapasowe,
Życzę powodzenia i oby auto było w super stanie :D

luk2501 - 16-10-2016, 09:58

Witam
Samochód kupiony witam w klubie.

Bzyk_R1 - 16-10-2016, 13:30

No to czekamy na prezentację w dziale Nasze Miśki.