To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

ASX Techniczne - Lampka w bagażniku

pablo87 - 16-10-2016, 22:17
Temat postu: Lampka w bagażniku
Hej mam do Was prośbę czy może pomoże mi ktoś - da pomysł jak przerobić lampkę do bagażnika ?! Kupiłem ostatnio na portalu aukcyjnym miały być dedykowane do ASX-a a przy montażu okazało się że nie pasują ...
Praktycznie wszystko pasuje ale jak na zdjęciu widać (zaznaczone na czerwono) nie ma tej przerwy w tym ledowym zamienniku. Macie może jakieś propozycje jak to przerobić ?
zdjęcie

silentjet - 17-10-2016, 14:54
Temat postu: Re: Lampka w bagażniku
pablo87 napisał/a:
Hej mam do Was prośbę czy może pomoże mi ktoś - da pomysł jak przerobić lampkę do bagażnika ?! Kupiłem ostatnio na portalu aukcyjnym miały być dedykowane do ASX-a a przy montażu okazało się że nie pasują ...
Praktycznie wszystko pasuje ale jak na zdjęciu widać (zaznaczone na czerwono) nie ma tej przerwy w tym ledowym zamienniku. Macie może jakieś propozycje jak to przerobić ?
zdjęcie

Ktora cześć jest oryginalna?

pablo87 - 17-10-2016, 19:25

Oryginalna jest ta górna. W tym oryginalnym elemencie jest przerwa (zaznaczona na czerwono) która powoduje że lampka wchodzi w otwór w bagażniku i zatrzaskuje się.
vavoom - 18-10-2016, 12:23

Spróbuj wyciąć nożykiem takie przerwy albo... Kup ledową żarówkę do starej lampki ;)
silentjet - 18-10-2016, 12:44

vavoom napisał/a:
Spróbuj wyciąć nożykiem takie przerwy albo... Kup ledową żarówkę do starej lampki ;)

polecam... Na AliExpress'e :)