Gadzety - Nowe gadżety - Mitsumaniaków
raddex - 11-03-2007, 11:22 Temat postu: Nowe gadżety - Mitsumaniaków Wreszcie, po długim czasie zaczynam wdrażać kilka pomysłów do realizacji.
Najpierw nie było pieniędzy, a potem jak zamówiłem matryce to czekałem 2 miesiące i nici wyszły z niespodzianki.
No więc tak, mam kilka propozycji i prosiłbym was wszystkich o wypowiedzenie się na ten temat. Posiadam w tej chwili 2 matryce Mitsumaniaki (szerokość 4 i 5 cm) do wygrzewania w różnych materiałach na gorąco. Zastosować to można do wielu przedmiotów: kalendarze, notatniki oprawione, paski skórzane i z podobnego materiału, portfele, oprawki na np. dokumenty i inne przedmioty reklamowe które oprawione są materiałem w którym można za pomocą matrycy na gorąco, wygrawerować logo.
Oto kilka przykładów:
A tak to z bliska wygląda:
Dostępne też będą takie kubki, ale na to najpierw musi się zebrać większa ilość chętnych.
Tutaj kubek jest fotomontażem, ale docelowo tak ma wyglądać - kubek jest biały (zdjęcie robione wieczorem):
Na pewno wszystkich będą interesowały ceny, ale je zamieszczę dopiero w tygodniu, gdyż muszę się o wszystkie sam dowiedzieć dokładnie. Tak samo z dostępnymi kolorami notatników. Wszystko zamieszczę w nadchodzącym tygodniu.
arekp - 11-03-2007, 11:54
Super! Juz mi sie buzka smieje na kubeczek MM, ktory dolaczy do mojej dosc licznej kolekcji kubkow.
Nawet na dwa kubeczki - jeden na wystawke drugi do uzycia
Robson86 - 11-03-2007, 14:30
hmmm ...te kalendarzyki rewelacja bardzo ladne i eleganckie za razem Swietna sprawa ...Kubek tez fajny!!
Jakie moga byc szacunkowe ceny za te gadzety???????( takie+/- )
Pozdroo
saphire - 11-03-2007, 15:42
Kubek jak najbardziej ok ale miał bym prośbę od razu aby nie był to taki badziewny gliniany grubościenny tylko ciut lepszy najlepiej porcelanowy cienkościenny bo w takim herbatka smakuje a w tych grubych glinianych to wychodzi paskudna.
Krzyzak - 11-03-2007, 18:45
widziałem na żywo - super sprawa - w kalendarzykach jest też mały leksykon wiedzy ogólnej a nawet mapa naszego kraju
osobiście nie używam terminarzy, ale notatnik z telefonami biorę od razu jak tylko się pojawi
stanik - 11-03-2007, 18:51
na kalendarz i kubek jak będzie w rozsądnych cenach (wiadomo, pojęcie względne, ale nie po 100 PLN ) to się piszę. Tylko kalendarz/terminarz to szybko trzeba by bo to już połowa marca
Pozdrawiam i czekam na szczegóły.
Anonymous - 11-03-2007, 20:56
Extra ja też reflektuje na kubek no i kalendarz czy notatnik też fajny
Pozdrawiam i kłaniam się nisko za zajefajny pomysł
Anonymous - 11-03-2007, 21:00
na kubeczek tez sie pisze jakby co !!! fajna sprawa brawa za pomysl !!
raddex - 11-03-2007, 23:39
Kalendarzy na ten rok, to już nie proponuję. Zrobiłem tylko dla siebie, gdyż mamy już marzec i każdy co chciał, to kalendarz już ma. Otrzymywanie matryc od firmy je produkującej tak się przedłużyło, że dałem sobie spokój w tym roku z kalendarzami książkowymi. Jest to tylko przykład na następny rok. No ewentualnie jak ktoś będzie się bardzo upierał, to może da się załatwić. Notatniki tele adresowe są jak najbardziej aktualne.
Kolory i ceny będę wiedział w tym tygodniu.
saphire napisał/a: | Kubek jak najbardziej ok ale miał bym prośbę od razu aby nie był to taki badziewny gliniany grubościenny tylko ciut lepszy najlepiej porcelanowy cienkościenny bo w takim herbatka smakuje a w tych grubych glinianych to wychodzi paskudna. |
Co do opinii saphire, to myślę, że takich kubków nie będziemy mieli, to znaczy, jak ktoś nie ma co z pieniędzmi zrobić, to nie ma problemu, można mu i ekskluzywny komplet różnych gadżetów załatwić, ale to będzie kosztować. Będę miał informację z czego jest kubek to napiszę. Tak jak napisałem nad zdjęciem kubka, że jest to przykład a nie gotowy produkt.
Robson86 - 12-03-2007, 00:07
raddex napisał/a: | Notatniki tele adresowe są jak najbardziej aktualne.
Kolory i ceny będę wiedział w tym tygodniu. |
Radek jak bedziesz cos wiedzial to napisz jakie sa ceny takich notatnikow ...bo ja jeszcze takowego nie mam
Pozdroo
akbi - 12-03-2007, 06:00
kubek extra, napewno wezme 2 szt
wszelkich notatnikow juz nie uzywam, przerzucilem sie na elektronike
co do kolejnych gadzetow, to tak jak rozmawialismy Radek w piatek - proponuje jakies fajne koszulki na lato
Anonymous - 12-03-2007, 07:19
Kubek bym wziął, notatnika/skoroszytu już nie (bo i tak leżałby nie używany).
Myślę też że sporo osób kupiło by jakiś fajny breloczek do kluczy do auta.
igi - 12-03-2007, 09:11
raddex, do tych gadżetów dolicz parę złoty na serwer i domeny żeby Firek nie musiał płacić z własnej kieszeni (np. 2 zł czy 5 zł)
gulgulq - 12-03-2007, 13:52
..ja tez na kubek się bym napewno pisał..mam już z logo Mitsubishi wieć Mitsumaniaki dołączyłyby do kolekcji :)
Cezar - 13-03-2007, 01:14
Kubek
Czekam teraz na ceny
|
|
|