To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - czy ktoś oglądał

Kurt Hectic - 25-10-2016, 11:02
Temat postu: czy ktoś oglądał
Witam.
Przymierzam się do zakupu outlandera I w wersji 2.0T i tu moje pytanie czy ktoś może mi coś powiedzieć odnośnie tego egzemplarza:
http://otomoto.pl/oferta/...html#852e67fff8
Z góry dziękuję za opinie i informacje.

Bzyk_R1 - 25-10-2016, 11:07

Kurt Hectic, zanim zapytasz o jakiś egzemplarz to sprawdź czy nie było o nim bo o tym akurat pisałem niedawno. Tutaj masz moje wypociny na temat tego egzemplarza.
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=98989

Kurt Hectic - 25-10-2016, 11:11

Sorki musiał mi umknąć temat. Dzieki za info. do zamknięcia/skasowania
Bzyk_R1 - 25-10-2016, 11:12

Nie ma za co polecam się...
staszq2 - 25-10-2016, 11:18

Kurt Hectic napisał/a:
ktoś może mi coś powiedzieć odnośnie tego egzemplarza

No ma bogate wyposażenie chyba jedyne takie na świecie w O1T :P
Ktoś kto robił opis nie ma pojęcia o aucie i niezły elaborat napisał.
Skrzynia 6 biegowa - no w sumie ze wstecznym to ma 6 biegów, chyba, że ktoś założył z EVO ale wątpię bo drążek zmiany ori
Kwestia LPG - co tam jest włożone bo jak kiepski to czeka Cię wymiana
Jak na mnie to pierwsze wrażenie słabe, ciekawe czy tylne lampy przydymione po dzwonie w tył... ?

Bzyk_R1 - 25-10-2016, 11:21

Dla mnie też kiepsko Staszku to wygląda. Nie trawię takich ogłoszeń. 70% to reklama usługi VIP Gwarant. Dzwon był pewnie. Szkoda usuwać napisów tak po prostu.
woojas25 - 25-10-2016, 13:06

wez sobie poczytaj ogloszenia tego komisu , wszedzie identyczne opisy, ja co prawda też tak kupiłem w komisie , oczywiscie igła na zdjeciach pachnacy , jak nowy , ale ja ubiłem z 24 tys na 20 tys
staszq2 - 25-10-2016, 15:30

Bzyk_R1 napisał/a:
70% to reklama usługi VIP Gwarant

Chciałbym kogoś poznać kto z tego korzystał i jak to ma się w rzeczywistości...
woojas25 napisał/a:
wszedzie identyczne opisy

To już daje pogląd na to jakie komis ma podejście do sprzedaży, byle na odwal

Bzyk_R1 - 25-10-2016, 18:32

Ta cała gwarancja VIP to totalna porażka, mnóstwo wykluczeń i kruczków tak aby odpowiedzialność była znikoma. Wymagana wcześniejsza gruntowna diagnostyka auta przed sprzedażą na koszt...tak tak nasz, nie obejmuje uszkodzeń które były już w dniu zakupu. Klient zostaje oszukany że na praktycznie każdy element samochodu dostaje gwarancję a w rzeczywistości odjeżdża z nic nie wartym kwitkiem i oślepiony przekonaniem że nie trzeba bacznie obserwować stanu technicznego auta bo przecież w razie "W" jest gwarancja.

Co do ogłoszeń kopiuj/wklej trzeba uczyć idiotów i nie kupować, jak nie ma czasu napisać dobrego uczciwego ogłoszenia to niech stoi na targu i jajka sprzedaje a nie samochody.