To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Inne modele Mitsubishi - kłopot z ogrzewaniem jedna strona grzeje druga troche

artek 68 - 04-11-2016, 18:58
Temat postu: kłopot z ogrzewaniem jedna strona grzeje druga troche
Witam wszystkich mam problem z moim miśkiem endeavor a mianowicie z ogrzewaniem. Po stronie pasażera leci gorące powietrze a po stronie kierowcy tylko chłodne, może ktoś miał podobny problem i wie jak go rozwiązac.

[ Dodano: 08-11-2016, 12:26 ]
No nikt z użytkowników nie wie nic w tym temacie a myślałem że coś doradzicie szkoda.

BUBU - 12-11-2016, 11:29

W Endeavorze centralny panel sterujący podaje nawiew na dwie strony na przód i na tył,i teraz na dwoje babka wróżyła , albo masz przytkany element nawiewu od strony kierowcy , albo klapka sterująca w panelu się zacina. Niestety bez rozbierania konsoli centralnej się nie obędzie. http://auto-kat.com/index...55&subgroup=330

Pozdrav

PS Jest jeszcze możliwość że rura nawiewu od strony kierowcy się rozszczelniła (obluzowała)ale wtedy czuł byś ciepło idące na nogi.

artek 68 - 12-11-2016, 18:43

Dziekuje za podpowiedz.
BUBU - 13-11-2016, 01:36

A proszę bardzo :biggrin: Aczkolwiek jeżeli zaczynamy przygodę z Mitsu , to może warto byłoby się przywitać :wink:

PS Wygląda na to że to drugi Endeavor w regionie Częstochowskim :twisted: i trzeci na forum .

Bizi78 - 13-11-2016, 08:25

Nie żebym się czepiał ale użytkownicy endeavorów są mało aktywni na forum :P .
artek 68 - 15-11-2016, 15:37

Bo to autka co się mało psują he he he
artur28 - 22-12-2017, 11:47

Witam wszystkich chciałem sie podzielić informacją o naprawie problemu opisanego w tym watku i żeby wszystcy wiedzieli jak będa mieli taki problem a mianowicie wystarczyło dobrze przepłukać nagrzewnice i ogrzewanie jest super pozdrawiam forumowiczów.