Chcę Kupić Outlandera - Pomoc w zakupie - Outlander II 2.0 DID
vipkamil - 09-11-2016, 16:00 Temat postu: Pomoc w zakupie - Outlander II 2.0 DID Cześć,
od kilku tygodni poszukuję Outlandera II i znalazłem coś takiego:
http://otomoto.pl/oferta/...8-ID6yCsKB.html
Co o tym myślicie? Sprawdziłem go w historiapojazdu.gov.pl i faktycznie jest krajowy.
Włąściciel jeździ nim od 3 lat i ostatnio wymienił tarcze sprzęgła, skrzynię biegów, rozrząd. Do tego sprawdził wtryskiwacze, turbinę i podobno są ok.
Na co zwrócić uwagę kupując taki samochód?
Zaznaczam, że będzie to mój pierwszy SUV i pierwsze Mistubishi.
Bzyk_R1 - 09-11-2016, 17:55
Cześć kolego. Wiem że nie interesuje Cię to forum w ogóle, chcesz tylko wykorzystać maniaków żeby Ci doradzili i nara, no ale wypadało by się przywitać w stosownym dziale.
Nie specjalizuje się w doradzaniu w OII ale pamiętaj że nie kupuje się na "podobno" tylko bierze się na wszystko kwity takie czasy. Po drugie Outlander miał przygodę ciekawe czy mocno ale tu i ówdzie odstają elementy. Przecierałem oczy ze zdumienia jak zobaczyłem przywalony zderzak WKRĘTEM z płotu tak na chama na widoku Widocznie musiało bardzo wisieć. Dodatkowo jestem gorącym przeciwnikiem 2.0 TDI czy jak wolisz DID. W tych pieniądzach to kupisz zadbanego O1 a nie O2. Postanowiłem jednak odpisać gdyż jak Ci bardzo zależy na tym to akurat w Piątek 11.10 jadę do Nysy więc może będzie nie daleko żeby obejrzeć i coś więcej powiedzieć. Wiec jak Ci zależy ustalaj sobie oglądanie na piątek albo najlepiej sobotę i tyle. Jak będzie bardzo daleko to też nie chciałbym tracić wolnego czasu sam rozumiesz...weekend.
I na koniec wracając do tego co napisałem na początku, IMO jak to kupisz to będziesz częściej bywał na forum raczej
madozi - 10-11-2016, 08:52
Bzyk_R1 napisał/a: | Dodatkowo jestem gorącym przeciwnikiem 2.0 TDI czy jak wolisz DID |
nie demonizujmy , koledzy tu mają i nie jest tak żle, wszystko zależy od tego w jakim stanie auto jest itp.
Bzyk_R1 napisał/a: | W tych pieniądzach to kupisz zadbanego O1 a nie O2 |
i tu dochodzimy do sedna, jak kolega Bzyk R1 mówi nie ma sensu szukania O2 w tych pieniadzach bo to proszenie się o kłopoty, ja od ponad roku śledzę forum jak i ceny O2 bo w niedługim czasie będe właścicielem O2 i powiem, że ta cena jest nie realna za O2 auto w dobrym stanie i jeszcze z polskiego salonu jak pisze właściciel no chyba że jest to mega okazja jakich pełno na allegro, jeśli byłby ok to już by go dawno nie było, a jak się nie mylę to auto już trochę wisi w ogłoszeniach
Bzyk_R1 napisał/a: | jak to kupisz to będziesz częściej bywał na forum raczej |
za tą kwotę raczej napewno
a jeszcze tak od siebie, kolego pamiętaj że rocznik i model w papierach nie jeżdzi tylko liczy się stan auta ale to taka moja zasada,mimo wszystko jak kolega Bzyk R1 ma ochotę i czas i chce ci pomóc i ty się upierasz przy tym egzemplażu to bym raczej skorzystał z jego pomocy bo na pewno ma dużo większą wiedzę jeśli chodzi o mitsu
|
|
|