To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - Turbiak Reda

Fragu - 10-11-2016, 08:29
Temat postu: Turbiak Reda
Hej.

Co powiecie o tym aucie?

https://www.olx.pl/oferta...D5-IDfsK41.html

Może ktoś z okolic chciałby go obejrzeć i podzielić się spostrzeżeniami ? :)

Marcino - 10-11-2016, 10:12

Fajny!!!!
Fragu - 10-11-2016, 10:28

Prawe tylne nadkole pod drzwiami do roboty, mała obcierka...tyle wiem.
Gdyby ktoś, kto ma blisko, zechciał go obejrzeć i sprawdzić organoleptycznie silnik/napędy - byłbym wdzięczny :wink:

staszq2 - 10-11-2016, 11:30

To autko ma mój reflektor przeciwmgłowy i lewy plastik przedniego zderzaka :P
Ogólnie autko chodzi ok, problem to jak we wszystkich z rudą pod podwoziem. Właściciel to Pan w średnim wieku, jeździł tym bez szaleństw, no troszkę opieki ten Misio potrzebuje ale technicznie ponoć jest wporzo.

Fragu - 10-11-2016, 11:43

Z tą opieką masz na myśli blachę?
Podobno w zeszłym roku była zrobiona konserwacja podwozia, na gwałt do zrobienia prawe nadkole (na zdjęciu wygląda to już źle).

staszq2 - 10-11-2016, 12:37

Fragu napisał/a:
Z tą opieką masz na myśli blachę?

Ogólnie to nawet po zdrowo wyglądającą blachą nadkolami, ruda postępuje, sam się u siebie zdziwiłem jak mi po wypadku odpadł lakier co tam się pojawiło, dużo osób dzwoniło do mnie po bak bo nagminnie dziury wypadają, przednie i tylne sanki też mocno korodują i ludziom w trakcie jazdy koła odpadają :!: jak gość przesłał zdjęcia sanek przednich inny tylnych to się za głowę złapałem, na te elementy w pierwszej kolejności trzeba zwrócić uwagę bo używek nie ma w ogóle a jak są to parchy, jeden do mnie dzwonił zrozpaczony że już kolejne sanki tylne kupił i były w rzeczywistosci gorsze niż jego a jedne to wyobraź sobie rozleciały się w transporcie, koszt nowych to coś około 3000 ... Ja u siebie przednie mam bardzo zdrowe ale tylne ( są uszkodzone mocno wiec nie sprzedaję ) mimo konserwacji i innych zabiegów mocno pokorodowały pod masą konserwacji :roll:

Fragu - 10-11-2016, 12:52

Zabrzmiało to jak - "nie kupuj outka" :roll: :shock:
staszq2 - 10-11-2016, 13:15

Fragu napisał/a:
Zabrzmiało to jak
mocno sprawdź podwozie, Outka warto kupić tylko nie pierwszego lepszego. Nie chciałem zeby to takzbrzmiało
Fragu napisał/a:
"nie kupuj outka"

Fragu - 10-11-2016, 14:01

Tylko, że ofert jak na lekarstwo... :roll:
Bzyk_R1 - 10-11-2016, 17:33

Fragu, oglądałeś już nie jednego to pewnie coś znajdziesz. Gaz ma od 6 lat założony i "tylko" 220tysięcy. Nie kwestionuje ale fotele wyglądają na wyślizgane już troszkę. Zdjęcia są słabej jakości. Pan w "średnim" wieku Damian zamazał z jakiegoś względu tablice na jednym foto a na innym nie? Ciężko coś powiedzieć, ogłoszenie typowe nic nie mówiące, chciałbym widzieć na żywo.
W@sio - 10-11-2016, 21:32

Ogłoszenie typowego Mirka, bo nie wiem jaki O1T miał 8 poduszek:-)
desti - 11-11-2016, 09:42

Ale chociaż nie kłamie że ma ESP i ASR jak inni, tylni zderzak też był malowany, a tak to nic się nie rzuca w oczy na zdjęciach kiepskiej jakości.