To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[02-06]Lancer CS0 - Problem z odpaleniem. 0 reakcji samochodu

Lubliniak89 - 10-11-2016, 23:12
Temat postu: Problem z odpaleniem. 0 reakcji samochodu
witam. mam problem z odpaleniem samochodu a mianowicie wczoraj po zgaszeniu silnika zostawilem samochod na parkingu i worcilem do domu. dzisiaj po ok 20 godzinach przy probie ponownego odpaleniem nie ma reakcji ze storny samochodu. po przekreniu stacyjki na obojetnie ktora pozycje nie swiaca sie kontrolki radio nawiew no kompletnie nic totalne 0 rekcji ze storny samochodu. nie wiem co to moze byc bo kompletnie nie znam sie na mechanice. przy probie odplenie po podlaczniu do innego samochodu to samo. nie ma nawet iskrzenia na akumulatorze. czy ktos ma jakies pomysly. mam 200 km do domu jutro swieta a ja nie wiem co zrobic. pomocyyyyy
robertdg - 11-11-2016, 09:45

Sprawdź napiecie na swoim akumulatorze, w razie potrzeby podmień akumulator, Sprawdź głowne bezpieczniki, w razie koniecznosci wymień, ostatecznie pozostaje jeszcze uszkodzenie kostki stacyjki
Lubliniak89 - 11-11-2016, 14:51

Dzieki za odpowiedz. jutro kupie miernik i sprawdze akumulator i bezpiecnziki.
rudi88 - 11-11-2016, 15:59

A świeci się cos z oświetlenia wnętrza? Jeśli nie to jak kolega wyżej pisał sprawdzić główny bezpieczniki.
Przy podłączaniu kablami z innego auta spróbować podpiąć się minusem pod nadwozie a nie pod akumulator.

Lubliniak89 - 11-11-2016, 16:33

wewnatrze ciemnosci egipskie. 0 konstolek oswietlenie czy czegokkolwiek. po prostu brak reakcji na przekrecenie kluczyka w stacyjce. z podlaczenie tem sproboje bo ostani razem lapalem + do + i - do -