To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Czy ktos ma Airwolfa na DVD

Kofi - 06-11-2005, 20:38
Temat postu: Czy ktos ma Airwolfa na DVD
Sluchajcie. Zupelnie przypadkiem trafilem na torrencie na serial Airwolf na DVD. Zaczolem sobie sciagac. Idzie mi to jednak tak wolno ze sciagne za 15 dni a i to nie mam nigdy pelnego zrodla wiec pewnie bedzie mi jeszcze wisiec 2 miesiace na 99,9%.
Czy ktos moze ma ten serial na kompie? Chetnie bym sobie obejrzal i przypomnial bo pamietam ze za mlodu to byl najlepszy serial na polsacie :)

Chooper - 06-11-2005, 21:08

spoko, ja ściągałem przez muła program co ma łącznie 10 GB, a transfer miałem 8kb/s :mrgreen: nawet sam nie wiem, ile dób komp chodził bez przerwy....:?

jak to mówią, cel uswięca środki

A na mule nie ma tego serialu ?
bo jeśli jest, to polecam zaopatrzyć sie w donkeya, ściąga szybciej niż mułek i nie stoi sie tyle w kolejkach :)

Kofi - 06-11-2005, 23:17

tak..ale wszystkie muly kolejkuja net.
Dlatego uzywam tylko torrenta i direct connect (odc)

piwkotom - 07-11-2005, 20:42

Chooper napisał/a:
A na mule nie ma tego serialu ?
bo jeśli jest, to polecam zaopatrzyć sie w donkeya, ściąga szybciej niż mułek i nie stoi sie tyle w kolejkach :)

troche bym jednak polemizowal ;) mialem donkeya z pol roku i po zmianie na mulka to niebo a ziemia, non stop wykorzystuje przepustowosc na max, przy laczy 256kb/s sciagam jakies 72GB na miesiac wic nie narzekajmy na mulka, jest debesciak :D
Airwolfa jest od zarabania na mulku ale niestety po niePolsku :(

Chooper - 07-11-2005, 23:25

piwkotom napisał/a:
mialem donkeya z pol roku

a w wersji "pro" ?? :mrgreen:

Zaraz zaraz, jaki tam był do Ciebie adres? trzeba donieść, to może nagrode dostane :D :twisted:

piwkotom - 08-11-2005, 00:24

no tak.... teraz jest dobry klimat na "donoszenie" :mrgreen: ale tu pudlo, ja sciagam glownie zaawansowane opracowania oraz ogolnodostepne wyniki badan na temat zycia mrowek w zaawansowanej ciazy w warunkach niedeterministycznych w zakresie pogody oraz nastepstw trzesien ziemi ;) :P
Chooper - 08-11-2005, 00:34

piwkotom napisał/a:
ja sciagam glownie zaawansowane opracowania oraz ogolnodostepne wyniki badan na temat zycia mrowek w zaawansowanej ciazy w warunkach niedeterministycznych w zakresie pogody oraz nastepstw trzesien ziemi ;) :P

długo nad tym myslałeś :mrgreen: ??? BUEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE

jak ściągałem ten program 10 gb to na emulku byłem 5689 w kolejce tak średnio, a na donkeyu "pro" gdzieś po gdzince ciągnąłem już z całkiem dobrym transferem...na szczęście sie udało :D i mam nowego skina do kalkulatora do windy :D

Kofi - 08-11-2005, 01:44

zapodajcie linka do emulka pro. zobacze jak to dziala...ale jak mi zakolejkuje lacze to sie wkurze :)