Chcę Kupić Outlandera - Outlander 2 2012 - prośba o pomoc
qbamek - 06-12-2016, 11:30 Temat postu: Outlander 2 2012 - prośba o pomoc Witam Kolegów i Grono Expertów.
Jestem młodym forumowiczem i mam nadzieję niedługo zostać posiadaczem Outlandera.
Korzystając z okazji chciałbym się przywitać i prosić o pomoc w ocenie tego autka poniżej.
Jeśli niepotrzebnie rozpocząłem nowy wątek proszę moderatora o przeniesienie.
http://otomoto.pl/oferta/...a-ID6yvGB5.html
VIN: JMBXTCW4WCF007221
Auto jest sprowadzane z Niemiec - podobno poleasingowe.
Mankamenty które znam:
- brak drugiego kluczyka
- podobno ma drobna ryskę na tylnym plastiku pod klapą bagażnika (podobno widać na fotce)
Na pewno chcę benzyniaka i automat (chyba że bardzo odradzacie tą skrzynię CVT - nie mam porównnania niestety) Jeżdżę głównie po mieście więc pewnie nie odczuję braku 4x4. Czy jednak warto zainwestować w 4x4? To jest moje pierwsze większe auto i pierwszy SUV więc muszę się też przejechać i sprawdzić czy mi pasuje.
Dzięki za każdą pomoc/oponię!
Kuba
rezon - 08-12-2016, 09:36
qbamek napisał/a: | Czy jednak warto zainwestować w 4x4? | warto - po mieście mniej, ale mimo wszystko warto. Przejedź się jakimś 2.0 - może być też Honda. IMHO - nie ma czym jechać nawet w manualu, a z CVT to już w ogóle tylko huk i wrażenie przyspieszania. jak benzyna to chociaż 2,4 albo jeszcze lepiej 3.0. Outek trochę waży i potrzebuje trochę mocy, aby się jakoś rozpędzać.
|
|
|