Chce kupić VR4 - Legnum Góra Dolnośląskie
jaco2g - 12-01-2017, 16:52 Temat postu: Legnum Góra Dolnośląskie Witam wszystkich i mam pytanie. Czy jest ktoś z Dolnośląskiego kto widział,zna lub mógłby mi coś powiedzieć na temat tego Legnum z ogłoszenia https://www.otomoto.pl/of...m-ID6yuhn1.html
Mam do tego miejsca prawie 600 km i nie chciałbym jechać taki kawał drogi żeby się rozczarować. Zdaję sobie sprawę że za tą kwotę nie jest to ideał ale może ktoś coś wie
Bizi78 - 12-01-2017, 19:40
Zastanawia mnie tylko gdzie się podziały przednie wycieraczki .
tomasek - 12-01-2017, 20:31
Chyba nie dokończony projekt przekładki kierownicy
robertdg - 13-01-2017, 08:33
Wydaje mi sie ze juz kilkukrotnie to ogloszenie widzialem w zeszlym roku gdzie cena oscylowala blizej 20tys PLN, charakterystyczne zdjecie z flakiem na tylnym prawym kole oraz brak wycieraczek (w zasadzie calego mechanizmu) rzucaja sie w oczy - przekładce bym sie przyjrzal uwazniej, w pachwinie kolo serwa na prawo od wiazki widac jakis dzwiny slad, ptasia kupa czy cos w ten desen
jaco2g - 13-01-2017, 22:38
To że jest po przekładce to wiem bo dzwoniłem do właściciela i o tym mówił. Twierdzi ze zrobione jest fachowo choc nie dowiedzialem sie gdzie i u kogo to robił zaś zdjęcia nie są aktualne więc fakt jeszcze nie było na nich wycieraczek.
Generalnie plany odnośnie zakupu samochodu mi się zmieniły i planuję zakup czegoś innego ale za około 6 miesięcy więc na razie dzięki.
Olivia - 21-01-2017, 01:27
Zdjęcie robione w miejscowości Góra Śląska, na ulicy Witosa.
Cytat: | w pachwinie kolo serwa na prawo od wiazki widac jakis dzwiny slad, ptasia kupa czy cos w ten desen |
W którym miejscu to widzisz ? Ten taki a`la rdzawy nalot ?
robertdg - 21-01-2017, 07:26
Olivia napisał/a: | W którym miejscu to widzisz ? Ten taki a`la rdzawy nalot ? | Zaznaczone w kółku, nie wiem co to jest, może rdza, może konserwacja, może srak naptakał, trzeba sprawdzić
turu2006 - 23-03-2017, 13:28
to i ja sie dołącze do pytania, ten sam sprzedający tylko inny legnum ktoś cos wie czy warto, link do aukcji
https://www.otomoto.pl/of...m-ID6yInSw.html
jakiekolwiek info bedzie pomocne, dzieki
milo - 24-03-2017, 15:02
Anglik i rdza koło kielicha pewnie nie tylko ciekawe jaki spód ,widac że długo stał śniedz
Marcino - 24-03-2017, 19:32
Kielich zgnity do roboty.... reszta pewnie w podobnym stanie. Znam te klimaty...
robertdg - 24-03-2017, 23:42
Lewy tylny błotnik tez po jakichs przejsciach - brak sierpa i dokładki zderzaka na owym błotniku, na masce koło lewego refektora tez cos sie pokazuje
turu2006 - 09-04-2017, 22:33
https://www.otomoto.pl/of...m-ID6yInSw.html
Witam po dluzszym czasie nieobecnosci, bylem obejrzec autko jak ktos ma czas sie denerwowac to niech czasu i nerwow nie traci. Krótko i na temat gosc jest nie powazny z lekka autko od spodu zardzewiale, blachy lakierniczo do ogarniecia, ale zdzwilo mnie jedno ze nie chcial zrobic jazdy probnej,ogolnie szrot, jak ktos to kupi to tylko desperat.
milo - 09-04-2017, 23:11
Tylko cena spada i nie ma kupca
3000 post
oszolomkamikaze - 20-04-2017, 16:34
moze wiecej informacji na temat rozmowy z hanlarzem bo samo ...."nie polecam" mi nie wystarczy oglądałes dotykałeś siedziałeś , odpalałeś?...pozwolił błędy sprawdzić??...
to jak w rozmowie telefoniczej nie zaznaczył (prosze przyjechac lawetą)...?.
TURU moze zrobiłęś wiecej zdjec??...i pytanie do reszty jezeli to jest S-type to nie powinien miec tego wnetrza z kubełkami???
turu2006 - 20-04-2017, 22:07
oczywiscie ze dotykalem, rdza na calym podwoziu, w niektórych miejscach odparzona konserwacja ze az "wisi". silnik na zimnym klepie delikatnie, jak złapie temp roboczą klepanie znika. do wymiany tarcze hamulcowe, przy hamowaniu "telepie" kierą. o napedy nie pytaj ,,,,szkoda sie rozpisywac ogólnie wywala błąd AYC ........więc albo pierdoła albo....$$$ ot to tyle. szkoda ze zmarnowalem czas moj i mechanika i kasa na paliwo a pytalem czy wszystko ok z samochodem ...z napędami ..ech, juz wiem ze za ta kase moge kupic zwylka V6. za ekstra stan trza zaplacic 9 tys euro. Reasumujac jakby nie AYC ... mialem brac ...ale AYC ....pieron wie co... pozdrawiam.
|
|
|