To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śląskie - [OT Śląski]

MartinMM - 07-05-2013, 10:11

!!!! 59. Rajd Wisły 2013 !!!!

Rajd Wisły, który powraca do kalendarza RSMP, zdradził swoje pierwsze tajemnice i na łamach magazynu WRC, opublikowano harmonogram zmagań

Na sobotę, 25-go maja, zaplanowano trzy odcinki specjalne, które będą pokonywane w dwóch pętlach: Cisownica (8,53km), Bzie (21,58km) i Zamarski (18,75km).

Na niedzielę, gdzie do zawodników startujących w RSMP dołączy grono RPP zaplanowano trzy odcinki specjalne. Dzień rozpocznie Kubalonka (9,53km), która także rozpocznie i zakończy drugą niedzielną pętlę. Ponadto kierowcy dwukrotnie zmierzą się z próbami Dobka (10,58km) i Ochaby (14,75km).

W piątek w godzinach 11:00-16:00 zawodnicy będą mogli pojawić się na odcinku testowym Istebna-Zaolzie o długości trzech kilometrów. Start honorowy odbędzie się w Wiśle na placu Hoffa o 19:00. Metę zaplanowano na godzinę 17:00 na terenie amfiteatru "Pod Skocznią" w Istebnej. Miasteczko rajdowe będzie zlokalizowane na terenie Kompleksu Zagroń Istebna.

Dread87 - 07-05-2013, 13:36

Ostatnio podczas poszukiwania pracy dostalem bardzo ciekawa oferte, ktora kieruje tez do Was;P
Wymagane sa checi, czas wolny no i cztero/pieciodrzwiowy samochod.
Generalnie praca jest na zasadzie taxi, ale bez wymaganych certyfikatow i oplat. Wiecej info na PW, mysle ze oferta ok;)

mjsystem - 07-05-2013, 16:53

tomek84 napisał/a:

marecki napisał/a:
Auto jest mi potrzebne na co dzień do jazdy a bez kierownicy to wiecie

jest na to patent

http://www.youtube.com/watch?v=JiSWxmSjQek

testowałem i działa, ale nie polecam nic poza parkingowymi manewrami

:shock: odważny :mrgreen:

[ Dodano: 07-05-2013, 16:55 ]
MartinMM napisał/a:
59. Rajd Wisły 2013

Pewnie znów moje pragnienie kibicowania będzie odwrotnie proporcjonalne do czasu, jaki posiadam :?

MartinMM - 19-05-2013, 11:22

Dla zainteresowanych :)

Krystian wygral 2 wyścig na torze w Brnie i jest 5 w ogolnej kwalifikacji.

mjsystem - 19-05-2013, 17:11

Cytat:
Krystian wygral 2 wyścig na torze w Brnie i jest 5 w ogolnej kwalifikacji.

Brawo!!! Pozdrów Krisa :D

Slave - 20-05-2013, 20:21

Skoro OT z sensem lub bez, to ja bezczelnie uskutecznie trochę autopromocji ;) Od prawie dekady zajmuje się lokalnie muzyką, konkretnie hip-hopem i zapraszam Was drodzy Mitsumaniacy do zapoznania się z moją twórczością, oczywiście nie polecam Wam jakiegoś podwórkowego chłamu, bo jeśli ktoś lubi inteligentny rap to z pewnością znajdzie coś dla siebie.

Na początek dwa klipy z mojej poprzedniej płyty:
"Viva La Silesia"
"Spod przymrużonych powiek"

Obecnie pracuje nad nowym materiałem a w przyszłym tygodniu odbędzie się premiera mojego najnowszego klipu, więc jeśli ktoś chce być na bieżąco zapraszam na FB: www.facebook.com/SlavePage

a więcej muzyki na możecie sprawdzić tutaj www.youtube.com/SlaveCity

Życzę miłego odsłuchu :)

Pozdrawiam,
SLaVe

JCH - 20-05-2013, 20:43

Slave napisał/a:
Na początek dwa klipy z mojej poprzedniej płyty
Co prawda nie moje klimaty ale doceniam talent :thumbleft:

Fajne ujęcia Guido :) i w tym drugim klipie też ciekawe.

Slave - 20-05-2013, 20:54

JCH napisał/a:
Co prawda nie moje klimaty ale doceniam talent

Dzięki, staram się jak mogę, żeby to było zjadliwe również dla takich osób jak Ty, czyli nie słuchających takiej muzyki ;)

placet - 20-05-2013, 21:48

Slave! Bookuje płyte!

Slave napisał/a:
Mitsumaniacy do zapoznania się z moją twórczością, oczywiście nie polecam Wam jakiegoś podwórkowego chłamu, bo jeśli ktoś lubi inteligentny rap to z pewnością znajdzie coś dla siebie.

Kocham taki rap, widzę że coś z tego będzie.

Szczególnie podszedł mi kawałek Spod przymrużonych powiek, zalatuje mi Eldoką, którego uwielbiam. A kobiecy wokal w samplach.. Obłęd!

Slave - 21-05-2013, 13:34

Spoko Placet, myślę, że jak w końcu ją "wypłodzę" to będzie bankowo do pobrania, nie wykluczam wersji fizycznej ;)
mjsystem - 21-05-2013, 15:08

Slave napisał/a:

Slave napisał/a:
Na początek dwa klipy z mojej poprzedniej płyty
Co prawda nie moje klimaty ale doceniam talent

Podobnie uważam, jak JCH, nie mój klimat, ale szacun za całokształt. Mi przypadł do gustu podkład muzyczny. :D

misjonarz. - 21-05-2013, 20:21

naprawdę niezłe. trza sie wkońcu spotkać i pora... pogadać :)

btw. ide pobiegać - 7 km i jak nowo narodzony :mrgreen:

mjsystem - 22-05-2013, 13:34

misjonarz. napisał/a:
btw. ide pobiegać - 7 km i jak nowo narodzony

Rysiek, zrób czternaście(połowę za mnie), też się lepiej poczuję :mrgreen:

JCH - 22-05-2013, 13:52

mjsystem napisał/a:
Rysiek, zrób czternaście (połowę za mnie), też się lepiej poczuję
Ja zrobiłem za Ciebie ;) Rano 3,5 i po południu 3,5. Nie poczułeś się lepiej :?: Tylko nie wiem dlaczego mnie nogi bolą :roll:
mjsystem - 22-05-2013, 16:29

JCH napisał/a:
Ja zrobiłem za Ciebie Rano 3,5 i po południu 3,5. Nie poczułeś się lepiej Tylko nie wiem dlaczego mnie nogi bolą

Oj... nogi Cię bolą Jacku od moich 92kg :mrgreen: Ale jak poćwiczysz codziennie za mnie to będziesz coraz mniej ból odczuwał :roll: