Nasze Miśki - Reaktywacja Galanta - Wszyc
Wszyc - 23-03-2011, 18:19
elektryka w dużej mierze zrobiona, silnik zmontowany, zalany olejem w zasadzie czekam tylko na parę pierdół i muszę jeszcze kupić parę pierdółek i gotowy do pierwszego odpalenia.... boje się
Wszyc - 23-03-2011, 19:18
Właśnie dotarło do mnie że większość elektryki będzie "na skrętkę" bo mi przedłużacza braknie do samochodu by polutować hahaha bywa musi odpalić by go przeciągnąć bliżej a potem polutować
haha ukrzyżują mnie na tym forum za druciarstwo dobrze że i tak o połowie nie wiedzą
Maretzky85 - 23-03-2011, 23:20
Wszyc, kto nie wie ten nie wie
Wierzymy, że polutujesz, jak Ci lutownicy wystarczy
Wszyc - 24-03-2011, 13:57
Odraczam prace przy galancie do czasu kiedy wiatr nie ustanie maska silnika spadła mi na głowie o 2 razy za dużo już wiem co będzie następną modyfikacja galanta siłowniki maski bo ten pałąk do trzymania maski jest zdradziecki
Co prawda bardzo podoba mi się ta wypukłość na masce jak w eclipse ale nie chcę jej zrobić własną głową
Wszyc - 24-03-2011, 19:23
Przestaje się tu rozwadniać na temat mojego samochodu co najwyżej napiszę czy chodzi już czy nie
Mam dość dowiadywania się o średnio inteligentnych moim zdaniem wypowiedzi na mój temat od osób z poza forum które śledzą mój temat nie wiadomo w jakim celu
Te osoby ani nie mają żadnego pojęcia o motoryzacji, ani nie są fanami mitsubishi szukają po prostu sensacji w mojej rodzinie chyba nie wiem nie wnikam żałosne w każdym bądź razie Nie wiem czy próbują na podstawie moich tekstów na temat mojego auta czy Nissana poznać bliżej cudze życie prywatne czy co w każdym bądź razie kijowo im to wychodzi i mają jakieś dziwne interpretacje
Nie chcę by ojciec te pierdoły słuchał bo ma lepsze rzeczy do roboty
No ale cóż ludzie zawsze szukali sensacji Nie będę koniom owsa rzucał dalej
Więc w temacie raczej ogólne info od teraz
Andrew - 24-03-2011, 20:23
Wszyc co się dzieje?
Wszyc - 24-03-2011, 20:30
A nic parę osób interesuje się za bardzo nie tym co trzeba
Nic złego po prostu za dużo paparazzi haha
Owczar - 25-03-2011, 00:29
Wszyc, ludzie gadali, gadają i będą gadać. Nie warto się tym przejmować
Rafal_Szczecin - 25-03-2011, 08:10
| Wszyc napisał/a: |
Wszyc, ludzie gadali, gadają i będą gadać. Nie warto się tym przejmować |
wlasnie
| Wszyc napisał/a: | Więc w temacie raczej ogólne info od teraz |
nie pozwolimy Ci na to ! ma byc obszerna relacja,tak jak to bylo do tej pory.
koniec kropka przekonamy Cie sila
Wszyc - 25-03-2011, 17:50
hehe dzięki naprawdę za miłe słowa panowie
Wszyc - 29-03-2011, 15:27
Odkryłem ciekawą sprawę przy stacyjce brak przewodu IG1 elektryka w tym samochodzie jest nieźle namiąchana teraz zrobię prowizoryczne obejścia ale potem kupie całą wewnętrzną wiązkę z modelu E55A bo u mnie jest jest niezłe kongo ale to jak będę kiedyś to ogarniać a wiązkę silnika wymienię na tą z eclipse 2g z prostego względu po prostu nowsza i w lepszym stanie będzie
Maretzky85 - 29-03-2011, 19:35
Wszyc, nie chce cię martwić, ale jest zupełnie inna
Wszyc - 29-03-2011, 20:02
ale co tam może być innego w wiązce z 2g? czujnik położenia wałka rozrządu 2g ma inny i kompa pewnie ;P to komp z E33A pójdzie w kibel ;P no i przepływomierz w 2g jest inny ale akurat przepływomierz i tak muszę zmienić na ten z 2g wręcz niezbędny
Maretzky85 - 30-03-2011, 07:14
Jeszcze wentylatory sterowane kompem i jakies inne pierdy które się różnią
Zielu - 03-04-2011, 20:01
Jak idą prace nad Galantem?
|
|
|