To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Reaktywacja Galanta - Wszyc

Wszyc - 23-03-2011, 18:19

elektryka w dużej mierze zrobiona, silnik zmontowany, zalany olejem w zasadzie czekam tylko na parę pierdół i muszę jeszcze kupić parę pierdółek i gotowy do pierwszego odpalenia.... boje się :D
Wszyc - 23-03-2011, 19:18

Właśnie dotarło do mnie że większość elektryki będzie "na skrętkę" :lol: bo mi przedłużacza braknie do samochodu by polutować hahaha :lol: bywa musi odpalić by go przeciągnąć bliżej a potem polutować :D

haha ukrzyżują mnie na tym forum za druciarstwo :D dobrze że i tak o połowie nie wiedzą :D :D :D

Maretzky85 - 23-03-2011, 23:20

Wszyc, kto nie wie ten nie wie :P
Wierzymy, że polutujesz, jak Ci lutownicy wystarczy :P

Wszyc - 24-03-2011, 13:57

Odraczam prace przy galancie do czasu kiedy wiatr nie ustanie maska silnika spadła mi na głowie o 2 razy za dużo :D już wiem co będzie następną modyfikacja galanta :D siłowniki maski bo ten pałąk do trzymania maski jest zdradziecki :D
Co prawda bardzo podoba mi się ta wypukłość na masce jak w eclipse ale nie chcę jej zrobić własną głową :D

Wszyc - 24-03-2011, 19:23

Przestaje się tu rozwadniać na temat mojego samochodu co najwyżej napiszę czy chodzi już czy nie

Mam dość dowiadywania się o średnio inteligentnych moim zdaniem wypowiedzi na mój temat od osób z poza forum które śledzą mój temat nie wiadomo w jakim celu
Te osoby ani nie mają żadnego pojęcia o motoryzacji, ani nie są fanami mitsubishi szukają po prostu sensacji w mojej rodzinie chyba :D nie wiem nie wnikam żałosne w każdym bądź razie :D Nie wiem czy próbują na podstawie moich tekstów na temat mojego auta czy Nissana poznać bliżej cudze życie prywatne czy co w każdym bądź razie kijowo im to wychodzi i mają jakieś dziwne interpretacje :P
Nie chcę by ojciec te pierdoły słuchał bo ma lepsze rzeczy do roboty :D

No ale cóż ludzie zawsze szukali sensacji :D Nie będę koniom owsa rzucał dalej :D
Więc w temacie raczej ogólne info od teraz :P

Andrew - 24-03-2011, 20:23

Wszyc co się dzieje?
Wszyc - 24-03-2011, 20:30

A nic parę osób interesuje się za bardzo nie tym co trzeba :D

Nic złego po prostu za dużo paparazzi haha :lol:

Owczar - 25-03-2011, 00:29

Wszyc, ludzie gadali, gadają i będą gadać. Nie warto się tym przejmować :)
Rafal_Szczecin - 25-03-2011, 08:10

Wszyc napisał/a:

Wszyc, ludzie gadali, gadają i będą gadać. Nie warto się tym przejmować :)

wlasnie :!:

Wszyc napisał/a:
Więc w temacie raczej ogólne info od teraz :P

nie pozwolimy Ci na to ! ma byc obszerna relacja,tak jak to bylo do tej pory.
koniec kropka :D :D :D :D przekonamy Cie sila :twisted:

Wszyc - 25-03-2011, 17:50

hehe dzięki naprawdę za miłe słowa panowie :)
Wszyc - 29-03-2011, 15:27

Odkryłem ciekawą sprawę przy stacyjce :? brak przewodu IG1 elektryka w tym samochodzie jest nieźle namiąchana teraz zrobię prowizoryczne obejścia ale potem kupie całą wewnętrzną wiązkę z modelu E55A bo u mnie jest jest niezłe kongo ale to jak będę kiedyś to ogarniać a wiązkę silnika wymienię na tą z eclipse 2g z prostego względu po prostu nowsza i w lepszym stanie będzie
Maretzky85 - 29-03-2011, 19:35

Wszyc, nie chce cię martwić, ale jest zupełnie inna :P
Wszyc - 29-03-2011, 20:02

ale co tam może być innego w wiązce z 2g? czujnik położenia wałka rozrządu 2g ma inny i kompa pewnie ;P to komp z E33A pójdzie w kibel ;P no i przepływomierz w 2g jest inny ale akurat przepływomierz i tak muszę zmienić na ten z 2g :P wręcz niezbędny :P
Maretzky85 - 30-03-2011, 07:14

Jeszcze wentylatory sterowane kompem i jakies inne pierdy które się różnią :P
Zielu - 03-04-2011, 20:01

Jak idą prace nad Galantem? :)