Nasze Miśki - Elegance by Deejay
deejay - 17-12-2011, 22:21
Tomii napisał/a: | Normalnie powinna tam być jakaś pianka ale inżyniery z Mitsu znów się nie popisały, |
Jedyne auto w którym widziałem takie wygłuszenie to była Laguna II po lifcie , tak samo rozwiązane , gąbka szczelnie zamknieta w czarnej foli pod nadkolem
Tomii - 17-12-2011, 22:25
deejay napisał/a: | Tomii napisał/a: | Normalnie powinna tam być jakaś pianka ale inżyniery z Mitsu znów się nie popisały, |
Jedyne auto w którym widziałem takie wygłuszenie to była Laguna II po lifcie , tak samo rozwiązane , gąbka szczelnie zamknieta w czarnej foli pod nadkolem |
w Fordach np są takie jakby styropiany profilowane, ale Twoje rozwiązanie powinno dać lepszy efekt.
Torp12 - 18-12-2011, 13:48
Jak sie sprawdzi to sie pisze na takie elementy:P
A to tylko wcisniete , czy jeszcze przyklejone?
deejay - 18-12-2011, 19:56
Torp12 napisał/a: | A to tylko wcisniete , czy jeszcze przyklejone? |
Przyklejone .
Hugo - 18-12-2011, 21:29
deejay napisał/a: | Przyklejone . | Pewnie wystarczyłoby tylko tam włożyć i koniec. Przytrzyma to nadkole, a do tyłu raczej nie poleci. Ja myślałem żeby to zakleić matą bitumiczną, mam ją, ale teraz już za zimno, chociaż czekam na telefon od kolesia, który ma mi wreszcie zrobić kielichy, więc gdy tak czy siak będą odkręcone nadkola to może przy pomocy suszarki zakleję te miejsca.
P.S. Jesteś chory. Sorry
deejay - 18-12-2011, 22:14
Hugo napisał/a: | P.S. Jesteś chory. Sorry |
Ja tylko udoskonalam fabrykę jak ty
Hugo - 18-12-2011, 22:24
deejay napisał/a: | Ja tylko udoskonalam fabrykę jak ty | I to mi się podoba, że się nie obrażasz i tak samo lubić grzebać przy swoim aucie.
swinks_UK - 18-12-2011, 23:22
Jest takie jedno miejsce w Polsce, którego należy się wystrzegać jak ognia... Przedmiejska we Wrocławiu
Instytut Zakaźnych Chorób powinien się zająć osobnikami tam przebywającymi i odgrodzić to miejsce kordonem by się zaraza nie szerzyła.
deejay - 18-12-2011, 23:25
swinks_UK napisał/a: | Jest takie jedno miejsce w Polsce, którego należy się wystrzegać jak ognia... Przedmiejska we Wrocławiu
Instytut Zakaźnych Chorób powinien się zająć osobnikami tam przebywającymi i odgrodzić to miejsce kordonem by się zaraza nie szerzyła. |
Owczar - 18-12-2011, 23:47
Bartku, wiesz, że Cię lubię, ale lekarze już po Ciebie jadą To dla Twojego dobra ;P
A tak poważnie, to profi robota. Pozazdrościć
A jak efekty?
Ja do swojego nie mam ostatnio czasu i serca. Jeżdżę bardzo mało, czasem pojadę na zakupy, a przeważnie stoi.
deejay - 18-12-2011, 23:49
Owczar napisał/a: | A tak poważnie, to profi robota. Pozazdrościć
A jak efekty? |
Dam znac jak bedzie mokro , bo wtedy było słyszalne , Sonometr jest w pogotowiu
Torp12 - 18-12-2011, 23:54
Owczar napisał/a: |
Ja do swojego nie mam ostatnio czasu i serca. Jeżdżę bardzo mało, czasem pojadę na zakupy, a przeważnie stoi. |
I po co bylo robic ten SWAP??:P:P I jeszcze mnie do tego namawial no, cwaniak jeden:P
Owczar - 19-12-2011, 00:00
SWAP to swoją drogą nie ma nic do rzeczy. To nie przez swap auto stoi, bo wszystko działa jak należy, tylko nie mam potrzeby i czasu nim jeździć
Jeżdżę ostatnio dieslami 90-115KM. Jak mi brakuje tego dźwięku i mocy. No i AT
Torp12 napisał/a: | I jeszcze mnie do tego namawial no, cwaniak jeden:P |
I będę namawiał
Torp12 - 19-12-2011, 00:04
Owczar napisał/a: |
I będę namawiał |
Marne szanse:) Mamy w klubie najmocniejsze 2,5 to pora i na 2,0 No dobra ale dosc OT:P
SPIDER-ek - 20-12-2011, 21:23
Bartek nie robisz przypadkiem doktoratu z wygłuszania Galanta na UWr albo PWr?
Profi robótki, Ty to poprostu urodzłeś się chyba w Mitsu:) a robisz Renówki, nie pomyliłeś się z powołaniem? :):)
|
|
|