Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
tomusn - 02-06-2008, 07:00
| Krzyzak napisał/a: | gitare do grania - klasyczna |
na żyłkach - trum, trum
ja planuję sobie jakiegoś Epiphone hollow body i do tego MicroCube Rolanda
saphire - 02-06-2008, 11:56
Takie cosik basowe cudo "leży" u mnie w domu i aktualnie brat go tłucze trochę
Kibloo - 02-06-2008, 17:15
| saphire napisał/a: | | cosik basowe cudo "leży" u mnie w domu |
normalnie kultowy sprzęt... marzenie
pozdro
arekp - 02-06-2008, 18:19
... przez caly dzisiejszy dzien mialem glowe zaprzatnieta wyborem garnituru, i po kilku godzinach jezdzenia, przebierania, przymierzania trafilem na cos co lezy super
Kieszen lzejsza o gruba kase ale warto bylo
macia - 02-06-2008, 23:01
(...) przepraszam, nie powinienem był tutaj tego napisać, więc edytuję. Hubeeert, dziękuję, ale jest za późno...
Hubeeert - 02-06-2008, 23:31
...Forum jet obecnie moim głównym cierniem w tyłku.
macia możemy jakoś pomóc?
koszmarek - 03-06-2008, 07:00
że nie trawię ludzi oceniających Cie po papierku a nie pracy jaką wykonujesz =='
siwek - 03-06-2008, 07:37
| koszmarek napisał/a: | | że nie trawię ludzi oceniających Cie po papierku a nie pracy jaką wykonujesz ==' |
niestety to bardzo rozpowszechniony gatunek szczególnie w pracy na podsumowaniu miesiąca
Anonymous - 03-06-2008, 07:55
| koszmarek napisał/a: | | że nie trawię ludzi oceniających Cie po papierku a nie pracy jaką wykonujesz ==' | teraz polska własnie, nie ważne jaki jesteś tylko jakie papiery przynosisz................. uszy do góry koszmarek
arekp - 03-06-2008, 08:23
| koszmarek napisał/a: | | że nie trawię ludzi oceniających Cie po papierku a nie pracy jaką wykonujesz ==' |
Moja kariera zawodowa trwa juz 10 rok i nigdy w zyciu, zaden pracodawca nie interesowal sie moimi papierkami tylko zatrudnial bez problemu.
Do tego tendencja teraz z tego co widze jest taka, ze wlasnie coraz mniej pracodawcow wymaga papierkow - pomijajac sektory budzetowe.
siwek - 03-06-2008, 08:26
| arekp napisał/a: | Moja kariera zawodowa trwa juz 10 rok i nigdy w zyciu, zaden pracodawca nie interesowal sie moimi papierkami tylko zatrudnial bez problemu.
Do tego tendencja teraz z tego co widze jest taka, ze wlasnie coraz mniej pracodawcow wymaga papierkow - pomijajac sektory budzetowe. |
ale u ciebie kariera zawodowa trwa 10 lat a np. moja dopiero drugi rok i patrzac na obecna sytuacje to albo ja mam pecha albo szkoda było robić magistra bo sie to nie przydaje za bardzo....
akbi - 03-06-2008, 08:39
| arekp napisał/a: | Moja kariera zawodowa trwa juz 10 rok i nigdy w zyciu, zaden pracodawca nie interesowal sie moimi papierkami tylko zatrudnial bez problemu.
Do tego tendencja teraz z tego co widze jest taka, ze wlasnie coraz mniej pracodawcow wymaga papierkow - pomijajac sektory budzetowe. |
potwierdzam ... tylko, że ja jestem jeszcze starszy
| siwek napisał/a: | | patrzac na obecna sytuacje to albo ja mam pecha albo szkoda było robić magistra bo sie to nie przydaje za bardzo.... |
pozwól, że zapytam ... a jaki kierunek zrobiłeś??
siwek - 03-06-2008, 08:41
| akbi napisał/a: | patrzac na obecna sytuacje to albo ja mam pecha albo szkoda było robić magistra bo sie to nie przydaje za bardzo....
pozwól, że zapytam ... a jaki kierunek zrobiłeś?? |
administracje na Wydziale Prawa na bardzo znanym uniwerku
akbi - 03-06-2008, 09:15
| siwek napisał/a: | | administracje |
no właśnie ...w tym sęk, że teraz mamy ogromną "nadprodukcję" magistrów "humanistycznych" ...a brakuje technicznych.
Niestety za tym poszedł też z reguły nie najwyższy poziom takowych "magistrów" ...siwek, nic oczywiście nie ujmując Tobie, gdyż są też wyjątki, a powyższe nie jest regułą.
gulgulq - 03-06-2008, 09:23
no prosze mi tu od magistrow technicznych opini nie psuc
|
|
|