Zachodniopomorskie - SPOT-y Mitsumaniaków
TeasyM - 10-09-2009, 20:36
Jasne, że mam poważną ochotę! Pewnie sobota ci nie pasuje, więc może początek przyszłego tygodnia?
Chyba trzeba zacząć pisać PW bo dostanę naganę za pisanie nie w temacie
Zajc3w - 10-09-2009, 20:56
Łukasz zs napisał/a: | jako naczelny drifter szczecinskich MitsuManiakow zglaszam swoja gotowosc to przyuczaniacie tej jakze pieknej aczkolwiek wymagajacej sztuki prosze o wyznaczenie daty |
Driftujesz eclipsem?? Zdawało mi się że clipsy są przednionapędowe ewentualnie 4wd. Więc albo jesteś pierwszym na świecie przednionapędowym drifterem, albo mylisz pojęcia
Postremus - 10-09-2009, 21:00
Zajc3w napisał/a: | Łukasz zs napisał/a: | jako naczelny drifter szczecinskich MitsuManiakow zglaszam swoja gotowosc to przyuczaniacie tej jakze pieknej aczkolwiek wymagajacej sztuki prosze o wyznaczenie daty |
Driftujesz eclipsem?? Zdawało mi się że clipsy są przednionapędowe ewentualnie 4wd. Więc albo jesteś pierwszym na świecie przednionapędowym drifterem, albo mylisz pojęcia |
Od czego masz Hamulec Ręczny?
Zajc3w - 10-09-2009, 21:03
TeasyM, zużycie opon too mniejszy problem, na suchymn asalcie jazda bokami mocno daje sie we znaki zawieszeniu. Przy odrobinie pecha(dziura/krawężnik) można wracać do domu na lawecie
Kontrolowane poślizgi radziłbym trenować zimą na śniegu, nie dość że mniej auto dobijesz to uczysz się opanowania poślizgu w sytuacji, w której najczęściej się zdarzają, czyli na śliskiej nawierzchni
[ Dodano: 10-09-2009, 21:05 ]
W driftingu chodzi o kontrolowanie gazem przyczepności tylnych kół. Ręcznym to można wywołać co najwyżej uślizg.
Łukasz zs - 11-09-2009, 18:02
drift polega na tym a zeby utrzymac auto w jaknadluzszym poslizgu a ja nie widze roznicy czy driftujesz tylem czy przodem. przedni naped tez jest dobry. kwestia wprawy. jesli masz ochote to z checia ci pokaze a bokiem jade najczescien colcikiem ca0 badz nissanem sunny. mala masa i wystarczajaca moc do pociagniecia tego auta w poslizgu.
Teasym w sobote ale po 16... nasi modzi mnie lubia wiec krzywdy nam nie zrobia a przyszly tydzien bez najmniejszych oporow po 18 decyzja nalezy do ciebie
Zajc3w - 12-09-2009, 00:18
Łukasz zs napisał/a: | drift polega na tym a zeby utrzymac auto w jaknadluzszym poslizgu a ja nie widze roznicy czy driftujesz tylem czy przodem. przedni naped tez jest dobry. kwestia wprawy. jesli masz ochote to z checia ci pokaze a bokiem jade najczescien colcikiem ca0 badz nissanem sunny. mala masa i wystarczajaca moc do pociagniecia tego auta w poslizgu.
Teasym w sobote ale po 16... nasi modzi mnie lubia wiec krzywdy nam nie zrobia a przyszly tydzien bez najmniejszych oporow po 18 decyzja nalezy do ciebie |
Świstolot tez bokiem chodzi, ale na śniegu bo opon i zawieszenia mi szkoda, zresztą 50 kucy to niewiele jest.
Anonymous - 20-09-2009, 15:41
I jak tam po wódce weselnej Kaleosa i Ady ? Zdrowie młodej pary się wczoraj piło !!! Kac czy nie ale dziś spocik na Krema, my będziemy o 20:00 !!! .
Do zobaczenia
wash - 21-09-2009, 14:02
HEXA napisał/a: | I jak tam po wódce weselnej Kaleosa i Ady ? |
Po świętowaniu w tawernie jeszcze poszedłem z kumplami wypić zdrowie Młodej Pary, do domu wracałem wężykiem. Zdrowi będą na pewno.
Anonymous - 21-09-2009, 16:40
Ognicho wczoraj było super! Jeśli pogoda dopisze, można by ponownie tam wyskoczyć (Głębokie) co Wy na to ?
Olek - 21-09-2009, 23:32
powtórka musi być na pewno, zwłaszcza, że za długo nie mogliśmy posiedzieć
najlepiej byłoby w sobotę zrobić ognisko
Rafal_Szczecin - 11-10-2009, 15:55
spotykamy sie dzis ?
machet - 11-10-2009, 16:33
Rafal_Szczecin, chętnie przyjechałbym na krema, ale rozwaliły mi się przeguby
Latanie bokiem na rondach i zbyt częste palenie gumy dało się we znaki.
Wpadnę w następną niedziele.
Orientuje się ktoś ile kosztuje wymiana przegubów ?
Siekiera - 11-10-2009, 16:57
My z Madzia będziemy jak zawsze o 19.00
elt - 12-10-2009, 07:37
szkoda że nie pisaliście o tym żeby spotkać się dziś bo jestem w zs
Olek - 12-10-2009, 10:12
na krema w niedziele spotykamy sie co tydzien, ale zawsze mozna cos pomyslec w tygodniu tylko nie wszystkim bedzie pasowalo
|
|
|