Komputery, RTV, AGD, Komorki - a jakich komóreczek używacie??
Bizi78 - 09-01-2014, 07:46
londolut napisał/a: | Jedno co ważne, żeby nie rozładowywać do tego stopnia, żeby się sam wyłączył. |
Nie no aż tak to się nie rozładował, ale dzięki za sugestie .
jkrzysztof80 - 09-01-2014, 18:36
Przed świętami przesiadłem się z galaxy note na note3 i widzę dużo plusów ale też parę minusów.
fj_mike - 09-01-2014, 20:56
Czekam co zaprezentuje Oppo w tym roku. Find 5 już trochę przestarzały. N1 fajny ale za duży.
Ktoś z was korzysta/ł z Oppo?
Matejko - 09-01-2014, 22:04
od niedzieli samsung s4 mini, dzis chwilka z nokia 920, no samsung to je to
londolut - 09-01-2014, 22:32
Jeśli czcisz samsunga tzn że nigdy nie miałeś w rece prawdziwego telefonu
fj_mike - 09-01-2014, 22:33
londolut napisał/a: | Jeśli czcisz samsunga tzn że nigdy nie miałeś w rece prawdziwego telefonu |
Marcin-Krak - 09-01-2014, 22:37
londolut napisał/a: | Jeśli czcisz samsunga tzn że nigdy nie miałeś w rece prawdziwego telefonu |
Teraz jedynie tak to chyba o stacjonarnym można napisać
misjonarz. - 09-01-2014, 22:50
lutek, zgadzam się z tobą, ale co twoim zdaniem jest telefonem? Ja mam swoje zboczenie odnośnie symbiana, a tel. Który chętnie bym przytulił to nokia 808
Matejko - 10-01-2014, 10:53
Cytat: | Jeśli czcisz samsunga tzn że nigdy nie miałeś w rece prawdziwego telefonu |
Lutek, Lutek, Ty za to miałeś tylko w ręce
Tomek - 10-01-2014, 11:12
londolut napisał/a: |
od niedzieli samsung s4 mini, dzis chwilka z nokia 920, no samsung to je to |
i jak tam samsung?
zastanawiam się nad S4 / S4 active / S4 mini
jeszcze Xperia Z by weszła w grę, ale przy moim używaniu to będzie tydzień-dwa i się rozbije przy wysiadaniu z samochodu
Cytat: |
Jeśli czcisz samsunga tzn że nigdy nie miałeś w rece prawdziwego telefonu |
nauczaj "miszczu"
Matejko - 10-01-2014, 11:47
tomek84 napisał/a: | i jak tam samsung?
zastanawiam się nad S4 / S4 active / S4 mini
jeszcze Xperia Z by weszła w grę, ale przy moim używaniu to będzie tydzień-dwa i się rozbije przy wysiadaniu z samochodu |
mialem wczesniej galaxy ace, wiec wiadomo przeskok jest znaczny, no i dlatego ten, że wymiarem przypomina jeszcze telefon, Xperii Z Z1 dlatego nie wzialem bo sa wielkie, ew ZR ale mała dostępnośc i wysoka cena
londolut - 10-01-2014, 14:54
misjonarz. napisał/a: | zgadzam się z tobą, ale co twoim zdaniem jest telefonem? | Może nie o to "co" a jak wykonane i zoptymalizowane... Jak patrzę na te szmelce które wypuszcza Samsung z LagWiz`em to szok... Jak w telefonie za 2 klocki może odpryskiwać lakier z obudowy albo przecierać się do białego plastiku... to jest kpina z klienta wg mnie.
Matejko napisał/a: | Ty za to miałeś tylko w ręce | A ty gdzie jeszcze miałeś ?
tomek84 napisał/a: | nauczaj "miszczu" | Szczerze? Imho nawet MyPhone telefony robi z lepszego plasticza niż Samsung swoje high-endy.
misjonarz. - 11-01-2014, 18:54
ja mam słabość do metalowych fonów. mój jest z amelinium anodyzowanego, a moja ma stalowy. córa zresztą też
Yoshiko - 16-01-2014, 09:41
londolut napisał/a: | Imho nawet MyPhone telefony robi z lepszego plasticza niż Samsung swoje high-endy | Szajsung Szajsungiem ale mój S Advance po upadku z wysokości trochę więcej niż metr na chodnik działa bez żadnych zarzutów
oprócz pękniętej szybki nie ma żadnych dolegliwości
i nie jest w żadnym gumoleum czy innym opakowaniu
więc chyba nie jest znowu taki tragiczny no chyba że miałam farta
Tomek - 16-01-2014, 10:06
londolut napisał/a: |
Szczerze? Imho nawet MyPhone telefony robi z lepszego plasticza niż Samsung swoje high-endy. |
nie interesuje mnie jakość plastiku
są ważniejsze rzeczy
dzisiaj stan posiadania poszerzy się o Samsunga Galaxy S4 Black (wolałbym Active, ale w T-mobile go nie mają)
|
|
|